Foto: Privātais arhīvs/Katerina Korss
Latviešu dziedātāja Liene Greifāne labprāt izvēlas tērpus, kas pasvītro viņas sievišķību, un nesen viņa saviem faniem atrādījusies īpaši jutekliskā vakarkleitā, kas izcēlusi skatuves mākslinieces neticami šmaugo vidukļa līniju.

Greifāne aizvadītās nedēļas izskaņā "Instagram" publiskojusi kadru, kurā viņa tapusi iemūžināta pieguļošā vakarkleitā sarkanā krāsā. Tērps izcēlis viņas sievišķīgā auguma aprises un īpaši glaimojis vēderiņam, liekot tam izskatīties labi trenētam un pilnīgi plakanam.

"Tas, kas katrai sievietei ir vajadzīgs, ir pāris skaistas un īpašas kleitas, vai ne? Es mīlu savas kleitas, visi tērpi, kurus jūs esat redzējuši uz skatuves, ir mani," savus sekotājus uzrunājusi Liene.

Kā atklājusi dziedātāja, viņa sadarbojusies ar daudziem fantastiskiem latviešu dizaineriem, kā arī cītīgi krājusi naudiņu, lai tiktu pie tērpiem, kas viņai patiešām patīk un liek justies īpašai.

"Daudzi veikali, dizaineri man raksta, ka grib atsūtīt man tērpus, lai es tos uzvilktu, ielieku postu Instagram un sūtu atpakaļ, it kā man no tā būtu baigā jēga. Es ar tādām firmām nestrādāju, jo skatuve priekš manis ir īpaša vieta, un tērpus, kurus velku uz skatuves, gribu redzēt savā skapī," sūkstījusies Liene.

Savukārt viņa elegantais dīvas tēls izpelnījies neviltotas fanu simpātijas un komplimentu gūzmu – fani vienprātīgi sprieduši, ka Liene izskatās satriecoši.

What every woman needs is few very special dresses right? I love my dresses, I have many outfits and all you see on me when I'm on the stage, those all are my dresses and costumes. I have many shops that ask me to wear them clothes and make a posts, and after give them back, but for me, all I wear on the stage, have to stay with me. That's why I never work with these companies who wants promotion for free. Stage is a special place for me. Many of my dresses are very expensive, and I have to wait till I can buy them because I'm not a millionaire yet 😂 And worked with such a good designers from Latvia who I adore. So what you think, what's the most important for women to have? Except kids and family. I'm talking about clothes, shoes etc... ............ ............. Tas, kas katrai sievietei ir vajadzīgs, ir pāris skaistas un īpašas kleitas, vai ne? Es mīlu savas kleitas, visi tērpi, kurus jūs man esat redzējuši uz skatuves ir mani. Esmu strādājusi ar fantastiskiem mūsu latviešu dizaineriem, krājusi naudu, lai nopirktu tos tērpus, kurus ļoti gribas uzvilkt un justies īpašai. Daudzi veikali, dizaineri man raksta, ka grib atsūtīt man tērpus, lai es tos uzvilktu, ielieku postu instagram un sūtītu atpakaļ, itkā man no tā būtu baigā jēga. Es ar tādām firmām nestrādāju, jo skatuve priekš manis ir īpaša vieta un tērpus, kurus velku uz skatuves gribu redzēt savā skapī. Kā jums šķiet, kas ir galvenais kam jābūt sievietes skapī? Photo credit @katerinakorss

A post shared by Liene Greifāne Лиене Грейфане (@lienegreifane) on Jul 20, 2018 at 1:16am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!