Foto: Privātais arhīvs

Populārā dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) pēc uzvaras šovā Dejo ar zvaigzni nesēž rokas klēpī salikusi, bet turpina pilnveidot sevi. Maija brīvdienu priekšvakarā viņa ķērusies pie ārējā izskata pilnveidošanas un devusies pieaudzēt matus.

Saulainajā 30. aprīļa rītā Liene savus sociālā tīkla Instagram sekotājus palutināja ar jauku selfiju, novēlot skaistu dienu. Šis bija pēdējais selfijs, kurā dziedātāja vēl bija redzama ar īsajiem matiem.

Jau pēc dažām stundām māksliniece iepriecināja savus fanus ar vēl vienu pašbildīti, kurā pozēja nu jau ar gariem matiem. "Paldies salonam Mella par matu pieaudzēšanu," par skaisto notikumu priecājās Liene.

Jaunā Lienes sasuka izpelnījās simtiem atzīmu "patīk" un neskaitāmus jūsmīgus komentārus. Allaž draudzīgā dziedātāja faniem labprāt atklāja dažādas nianses par savu jauno tēlu.

Māksliniece pastāstīja, ka viņai ar līmēšanas metodi pieaudzēti 41 centimetru gari mākslīgie mati. Savukārt tos, kuri zūdījās, ka Lienei nav bijis jēgas griezt nost savu dabīgo matu rotu, lai drīz vien pieaudzētu mākslīgas pinkas, dziedātāja informēja, ka pašas dabīgie mati tikuši "nodedzināti".

Maija brīvdienās Liene turpināja iepriecināt fanus ar īpaši daudziem selfijiem, tādējādi sniedzot ikvienam iespēju novērtēt viņas pieaudzētos matiņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!