Slavai, kā zināms, ir arī sava ēnas puse, un īpaši skaudri to uz savas ādas izjūt latviešu dziedātāja Liene Greifāne, kuras vārdā "Twitter" tīklā rosās viltus konts "LieneCandy". Skatuves māksliniece vairs nespēj klusēt – šonedēļ viņa publiski taisnojusies par lietām, ko sarakstījis kāds viltvārdis.

Jāatzīmē, ka Greifānes vārdā nosauktais viltus konts tviterī sapulcējis vairāk nekā 2600 sekotāju. Savukārt dziedātājas īsajam mikroblogam ir nedaudz pāri 5700 fanu.

Teju viss, ko ietvīto asprātīgais viltus profils, izpelnās ievērību, un šonedēļ Greifāne kārtējo reizi saviem faniem atgādinājusi neuzķerties uz viltvārža sarakstītajām muļķībām.

"Cik var atkārtot, ka @LieneCandy profils ir feiks un nav mans personīgais. Ja man nopietni cilvēki zvana un jautā, kāpēc esmu @kporzee ietvītojusi kā hokejistu, un vispār viņš esot basketbolists, varu pateikt, iedomājieties, es to zinu," savas prāta spējas aizstāvējusi Liene.

Greifānes dusmas izraisījis aizvadītajā nedēļā viltus kontā publicētais tvīts, kurā viltvārdis paslavējis Latvijas hokeja izlasi un prātojis, ka arī bez Kristapa Porziņģa tās sastāvā valstsvienība čempionātā parādījusi izcilu sniegumu.

"Twitter" lietotāji šo domu graudu naski apbēruši ar sarkanajām sirsniņām un spieduši "retweet", tādējādi ar to padaloties tālāk.

Tiesa, šī gan nav vienīgā pērle, kas uzjautrinājusi sociālā tīkla lietotājus, un šī iemesla dēļ Greifāne savu īsto kontu pārsaukusi par "Liene Greifāne (Liene Candy) real", lai reizi par visām reizēm visiem būtu skaidrs, kas ir kas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!