Foto: Privātais arhīvs
Šopavasar tapa zināms, ka populārajai pašmāju dziedātājai Lienei Šomasei izveidojušās attiecības ar Gintu Gulbi (abi attēlā). Mūziķe savos komentāros medijiem par jaunajām attiecībām bija visai izvairīga, tomēr pēdējā laikā viņa vairs neslēpj, ka atkal ir iemīlējusies.

"Bija gadi, kad varbūt īsti nesapratu, kas ir attiecības. Tad pa labi, pa kreisi stāstīju par tām. Kad patiešām apzinos un novērtēju, kas ir attiecības un mīļotais vīrietis, gribas to ļoti sargāt," žurnālam "Kas Jauns" aprīlī sacīja Šomase.

Savukārt maija vidū dziedātāja kopā ar mīļoto beidzot izgāja sabiedrībā. Pāris apmeklēja "Drifta halles" vasaras sezonas atklāšanas pasākumu, un pašmāju mediji vēstīja, ka Liene un Gints vakaru pavadījuši draugu pulciņā un baudījuši Ainara Virgas koncertu.

Arī savu sociālo tīklu profilos Liene nevairās pieminēt mīļoto. Tā, piemēram, dziedātāja nesen bija devusies ceļojumā uz Grieķiju, un savā "Facebook" profilā viņa atzīmējusi, ka kopā ar viņu bijis arī Gints.

Savukārt maija vidū mūziķe mīļotajam publiski atzinusies mīlestībā un sirsnīgi pateikusies par viņai uzdāvināto velosipēdu.

"Laimīga un tik priecīga. Mans mīļais vīrietis Gints Gulbis. Mīlu un tik ļoti mīlu. Pārsteigums uz pilnu banku. Paldies! Sapņi piepildās," vēstījusi Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!