Foto: DELFI

Sešas nedēļas pēc otrā dēla dzemdēšanas uz skatuves atgriezusies populārā dziedātāja Liene Greifāne jeb LieneCandy (attēlā) - viņa uz skatuves kāpusi koncertzāles Rīga atklāšanas pasākumā.

Uz skatuves dziedātāja kāpa elegantā melnā tērpā, kas izcēla viņas vidukli, kuru nesen dzemdējušas sievietes nereti cenšas slēpt. Tomēr Lienes perfekto augumu arī otrā grūtniecība nav mainījusi.

Par to, lai pēc bērniņa piedzimšanas nebūtu jācīnās ar liekajiem kilogramiem, Liene rūpējās jau gaidību laikā.  Dziedātāja atklāja, ka ēd nevis ''pa diviem'', bet gan pie ikdienā uzņemamajām 2000 kalorijām pievieno ne vairāk kā 400 papildus kalorijas.

Dziedātāja, kura allaž varējusi lepoties ar trenētu ķermeni, arī bērniņu gaidot nepārstāja vingrot, ik rītu trenējot kāju un dibena muskuļus. Jau nedēļu pēc dzemdībām viņa sociālajos tīklos atrādīja savu perfekto augumu, un koncertzāles atklāšanā uzņemtie kadri liecina, ka Liene nav mānījusies - jaunā māmiņa atkal ir ideālā formā.

Dziedātājas otrais dēliņš Kristofers pasaulē nāca 6. augustā. Lienes vecākais dēls Sebastians Matiass jau izaudzis par pavisam brašu puiku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!