Foto: Mango
Jūnija sākumā oficiāli par brīvu sievieti kļuvusi dziedātāja LieneCandy (attēlā) – pēc divu gadu ilguša tiesas procesa beidzot šķirta viņas laulība ar uzņēmēju un dēla tēvu Arti Bronušu.

Par šo nozīmīgo notikumu dziedātāja savus draugus un talanta pielūdzējus informējusi Facebook sociālā tīkla profilā, paziņojot, ka beidzot ir saņēmusi šķiršanās lietas lēmumu un atgriezusies pie sava meitas uzvārda.

"No šo­die­nas ofi­ci­al - Lie­ne Grei­fā­ne, bez Bro­nu­šas lū­dzu..." - publiski lūgusi dziedātāja, kura savulaik bija pazīstama ar skatuves vārdu Candy, bet pirms šī gada Eirovīzijas nacionālās atlases sāka sevi dēvēt par LieniCandy.

Pēc četru gadu ilgas laulības nesaskaņas starp dziedātāju un viņas bērniņa Sebastiana Matiasa tēvu sākās 2008. gada izskaņā, bet 2009. gada sākumā dziedātāja publiski informēja par lēmumu šķirties no laulātā drauga.

Neilgi pēc paziņojuma par laulības izjukšanu dziedātāja uzsāka attiecības ar volejbolistu Jāni Pēdu, kuru pati sieviete dēvēja par savu īsto mīlestību, bet jau pēc nepilna gada abi izšķīrās.

Pērnā gada vasarā LieneCandy sabiedrībā izgāja kopā ar modeli Kārli Venckoviču - abi jaunieši neslēpa savas tuvās attiecības, bet intervijās dziedātāja lepojās, ka viņai pirmo reizi mūžā ir attiecības ar tik skaistu vīrieti. Tiesa gan, gada izskaņā arī šīs attiecības izjuka.

Tagad dziedātāja nopietni gatavojas jūlija izskaņā gaidāmajam Jaunā viļņa konkursam, bet kādā intervijā viņa drosmīgi paziņojusi, ka viņai vīrieti blakus nevajag, jo viņas prioritātes esot karjera un bērna apgādāšana, ar ko viņa tiekot galā saviem spēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!