Foto: Privātais arhīvs
Populārā pašmāju skatuves māksliniece LieneCandy jeb Liene Greifāne (attēlā) augusta sākumā kļuva par māmiņu savam otrajam dēliņam Kristoferam, bet jau nedēļu pēc dzemdībām dziedātāja palepojusies ar gluži ideālu figūru.

Aizvadītajā nedēļas nogalē LieneCandy bija devusies baudīt Rīgas svētkus un savā Draugiem.lv profilā vēlāk publicējusi divas fotogrāfijas no pastaigas ar mazuli - bildes liecina, ka dziedātājai ar pēcdzemdību lieko svaru nav jācīnās un viņa izskatās tikpat slaida kā pirms grūtniecības.

Gaidību laikā Liene neslēpa, ka ir mācījusies no pirmās grūtniecības laikā pieļautajām kļūdām.

"Pirmo reizi, kad biju stāvoklī, es ēdu visu, ko vēlējos, un nesportoju. Biju liela vārda tiešā nozīmē. Tagad, gandrīz pēc 10 gadiem, atkal esmu stāvoklī un zinu, ko nozīmē pēc dzemdībām pakāpeniski nomest uzņemtos 20 kg.

Šobrīd ēdu veselīgi un sekoju līdzi, lai neuzņemtu vairāk nekā 350 - 400 kalorijas pie dienas normas noteiktajām 2000 kalorijām. Katru rītu veltu 10 minūtes stiepšanai, kāju un dibena muskuļu treniņiem, ir arī joga možam garam," grūtniecības laikā atklāja dziedātāja un pēcdzemdību foto liecina, ka šāds režīms ir nesis augļus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!