Foto: Publicitātes foto

Par līgavu mednieku iesauktā mūziķa Arta Silavnieka deviņus mēnešus ilgie sievas meklējumi noslēgušies. Artis atgriezies pie bijušās draudzenes Laumiņas (abi attēlā no kreisās), kuru paspēja publiski apvainot zādzībā, un nu abi mīļi gatavojas kāzām.

"Atgriezos pie saknēm, tā teikt. Ar savu bijušo Laumiņu salīgu, un tagad laikam būs tā nopietnāk. Līdz gada beigām visticamāk būsim jau precēts pāris," sarunā ar DELFI Izklaidi priecīgo vēsti atklāj Artis.

Vēl vasarā abi mīlnieki bija pamatīgi sakašķējušies - Artis vainoja Laumiņu savu ģitāru zādzībā un par sodu pat izslēdza no abu kopīgās grupas Zvejnieka meita.

Nu asumi nogludināti un abi mīļi strādā pie jaunām dziesmām. Taču publiskais kašķis un teju gadu ilgās, medijos aprakstītās attiecību peripetijas pat nostiprinājuši pārīša jūtas.

"Laikam jau mums gluži kā Āboltiņas kundzei un viņas biedriem bija jāizšķiras un jāpakasās, lai saprastu, ka viens bez otra īsti nevaram. Un tie indīgie prikoli vienam pret otru arī laikam bija vajadzīgi, lai piešķirtu dzīvei asumu.

Kas attiecas uz ģitārām, vienojāmies, ka turpmāk mums visi instrumenti būs kopīgi, un taisīsim studiju kopā, " priecīgs Artis, kurš nu jau vairs nav dēvējams par līgavu mednieku. Lai iepriecinātu mīļoto un pierādītu, cik viņš tai īpašs, Laumiņa pat pieteikusi mīļoto dalībai konkursā Superpuika 2015.

Iespējams, par labu abu attiecībām nācis fakts, ka gan Artis, gan viņa izredzētā beidzot atraduši darbus. Artis drīz sāks strādāt krogā, bet Laumiņai esot sava foto studija.

"Bļaut vienam uz otru mums patīk. Bet laikam jau tie kašķi radās no bezdarbības - tagad, kad abiem ir stabils, nopietns darbs, vairs tik traki neplēšamies. Tiesa gan, sestdien biku pakliedzām viens uz otru, tāpēc īgns pensionārs, kaimiņš no blakus dzīvokļa, izsauca policiju.

Visu paskaidrojām, un policists teica, ka tādai bļaušanai vienīgais attaisnojums ir lielisks sekss, savādākos gadījumos tā trobelēt kaimiņus nedrīkstatm," par saskanīgajām attiecībām stāsta mūziķis. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!