Foto: Publicitātes foto

Skatuves māksliniece Linda Leen nereti tiek dēvēta par vienu no sievišķīgākajām un apburošākajām pašmāju dziedātājām, un to, ka tā nav tikai tukšu salmu kulšana, viņa kārtējo reizi apliecinājusi, uzstājoties elegantā burziņā vienā no šī brīža stilīgākajiem Rīgas kokteiļbāriem.

Kokteiļbārā "Herbārijs" nesen vienkopus pulcējās Latvijas vadošie un nopelniem bagātākie arhitekti, kā arī interjera dizaineri un nekustamo īpašumu attīstīji, kuru klātbūtnē tika prezentēta zīmola "Villeroy & Boch" jaunākā vannasistabu premium kolekcija "Antheus".

Kā vēsta pasākuma rīkotāji, prezentācijā bija sanākuši vairāk nekā 100 viesi. Par jautrību ballītē rūpējās vakara vadītājs Aivis Ceriņš, savukārt par vakara naglu kļuva Lindas Leen uzstāšanās.

Dziedātāja nesen piedzīvojusi krāšņas vizuālās pārvērtības. Jau vēstīts, ka tagad viņa lepojas ar tumšiem, pavisam īsi apgrieztiem matiem. Tiesa, arī ar īsiem matiem Linda nav zaudējusi sievišķību un joprojām izstaro seksapīlu, kuru šoreiz pasvītroja elegants, viņas auguma aprisēm glaimojošs bikškostīms un topiņš ar koķetu dekoltē izgriezumu.

Atgādinām, ka Linda atpazīšanās zīme un neatņemama tēla sastāvdaļa daudzus gadus bija blondas matu cirtas, bet pērn ziemā viņa pārsteidza fanus, nogriežot zēngalviņu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!