Foto: Instagram.com/linda_leen_/

Pašmāju skatuves dīva Linda Leen (attēlā) ir ne tika iecienīta un tautā mīlēta dziedātāja, bet arī kaislīga ceļotāja, un šonedēļ viņa savu sociālo tīklu sekotājus iepriecinājusi ar burvīgu pludmales foto.

Māksliniece aktīvi rosās sociālajā tīklā Instagram. Dziedātājas foto blogā iespējams sekot līdzi ne tikai viņas skatuves gaitām, bet arī ceļojumiem, un pirmdienas rītā viņas savus fanus iepriecinājusi ar ļoti iedvesmojošu foto.

Linda publiskojusi bildi, kurā viņa iemūžināta dabiskā paskatā un bez biezas grima kārtas uz sejas. Savukārt dziedātājas sievišķīgais augums ietērpts gaisīgā kleitiņā, bet foto apraksts papildināts ar uzmundrinošu tekstiņu.

"Ir talismani veiksmei , ko nēsāt pie sirds, un ir bildes, kuru noskaņai pieskaroties, to sajūta atkal iemiesojas šinī mirklī. Rīta saules stari, jūras dziesma un daudzsološa bezrūpība... Labrīt!" bildes aprakstā vēstījusi dziedātāja.

Tiesa, Leen nav norādījusi nedz momentuzņēmuma tapšanas laiku, nedz vietu, tādēļ pagaidām nav zināms, vai māksliniece jau atkal devusies kārtējā ceļojumā uz kādu siltāku zemi.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka arī svētdien, 13. martā, Linda savus sekotājus iepriecinājusi ar vasarīgu foto, kurā viņa, tērpusies sievišķīgā kleitiņā, atpūšas uz pludmales zviļņa. Kā komentāru sadaļā norādījusi māksliniece, šī bilde tapusi jau senāk.

Travel in time

A photo posted by LINDA LEEN (@linda_leen_) on Mar 12, 2016 at 4:14pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!