Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē tika atzīmēta televīzijas kanāla TV3 20 gadu jubileja. Vakara gaitā uz skatuves kāpa daudzi iemīļoti pašmāju mūziķi, tostarp arī dziedātāja Linda Leen, kura šoreiz bija izraudzījusies īpaši juteklisku tērpu.

Linda uz skatuves kāpa melnā, caurspīdīgā kleitā, kas izcēla viņas sievišķīgā auguma aprises un koķeti atsedza kājas. Visnotaļ pikantais tērps šarmantajai dziedātājai ļāva izcelties uz citu koncerta viešņu fona.

Tāpat arī koncerta apmeklētāji varēja novērtēt Lindas jauno frizūru, kas tapa šovasar. Jau vēstīts, ka dziedātājas mati kļuvuši manāmi īsāki un tumšāki.

Atgādinām, ka TV3 jubilejas koncertu vadīja ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare un dziedātājs Lauris Reiniks. Koncertā uzstājās Aija Andrejeva, Igo, Aminata, Jānis Stībelis, reperi Ansis un Edavārdi, ansamblis "Tautumeitas" un vēl daudzi citi populāri mūziķi.

Savukārt viesu vidū bija tādi zināmi ļaudis kā "All Media Baltics" Latvijā vadītāja Baiba Zūzena, laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane, TV "seja" Gundega Skudriņa, aktieri, seriāla "Viņas melo labāk" zvaigznes Evija Skulte un Kristians Kareļins, TV personība Jana Duļevska, aktieris, šova "Es mīlu tevi, Latvija" vadītājs Artūrs Skrastiņš, ziņu diktore Agnese Vārpiņa, žurnāliste Kristīne Žilde-Krēvica, "Bez Tabu" žurnāliste Skaidrīte Nitiša un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!