Foto: Vida Press

Slavenību dzīvi atspoguļojošos medijus šonedēļ pāršalkusi vēsts, ka skandalozā amerikāņu aktrise un dziedātāja Lindsija Lohana drīzumā gatavojas precēties. Viņa saderinājusies ar 22 gadus veco krievu biznesmeni Jegoru Tarabasovu (abi attēlā).

Izdevums TMZ vēsta, ka jauniņais biznesmenis šomēnes bildinājis par sevi septiņus gadus vecāko Lohanu. Pagaidām gan viss tiek turēts lielā slepenībā – nav nekādu ziņu, kad varētu notikt kāzas.

Lai gan pati līgava šīs runas pagaidām nav oficiāli apstiprinājusi, paparaci viņu šonedēļ Ņujorkā izdevies piefiksēt ar milzīgu gredzenu pirkstā, un zaigojošā rotaslieta medijiem bijis gana spēcīgs pierādījums, lai izsludinātu pāra saderināšanos.

Par attiecībām ar krievu biznesmeni Lohana pirmo reizi runāja martā – viņa intervijā izdevumam The Sun apstiprināja, ka abi iepazinušies aizvadītā gada vasarā un satiekas jau vairākus mēnešus.

Žurnālisti noskaidrojuši, ka Jegors ir dzimis Maskavā, bet šobrīd mīt Londonā un darbojas nekustamo īpašumu biznesā. Puiša tēvs ir krievu biznesmenis, miljonārs Dmitrijs Tarabasovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!