Foto: Reuters/Scanpix
Popdziedātājas Madonnas privātās dzīves likstas ir viens no šī brīža iemīļotākajiem slavenību dzīvi atspoguļojošo mediju tematiem. Skatuves māksliniece un viņas bijušais vīrs, britu režisors Gajs Ričijs (abi attēlā), joprojām nav vienojušies, kurš rūpēsies par abu kopīgo dēlu Roko. Savs sakāmais par sacelto jezgu ir arī pašam pusaudzim.

Jau vēstīts, ka Ričijs un Madonna cīnās par aizbildniecības tiesībām. 1. jūnijā paredzēta tiesas sēde, kurā tiks lemts, pie kura no abiem vecākiem turpmāk dzīvos 15 gadus vecais Roko.

Pusaudzis licis noprast, ka viņš vēlas dzīvot kopā ar sava tēva ģimeni Londonā, nevis pārcelties pa mammas uz ASV. Tabloīdi vēsta, ka Roko Madonnu nav saticis kopš Ziemassvētkiem.

Aizvadītās nedēļas izskaņā ziņu virsrakstus pāršalkusi vēsts, ka Roko publiski noķengājis savu mammu. Puisis janvārī izdzēsis savu sociālo tīklu profilus, taču šomēnes viņš atgriezies virtuālajā vidē.

Roko vietnē Instagram izveidojis privātu foto blogu. Ārvalstu mediji piefiksējuši, ka personīgajā informācijā viņš pievienojis visai divdomīgu aprakstu – "son of a bitch" jeb "kuces dēls".

Žurnālistu reakcija bijusi zibenīga – brīvdienās mediji vēstījuši, ka Roko publiski noķengā savu mammu, dēvējot viņu par kuci. Lielās tabloīdu intereses dēļ Roko vietnē Instagram vairs nav atrodams.

Laikraksti vēsta, ka Madonna esot ļoti norūpējusies par savu dēlu un sekām, kuras aizbildniecības tiesību dalīšana varētu atstāt uz Roko psihi. Tiesa, arī pašai dziedātājai šis laiks ir smags.

Jau vēstīts, ka nesen koncerta laikā Austrālijā viņa uz skatuves piedzīvoja emocionālu sabrukumu. Vēlāk viņai nācās atspēkot baumas, ka uz skatuves kāpusi alkohola reibumā.

Tāpat jāatzīmē, ka Madonna savos koncertos vairākkārt publiski sūkstījusies par aizbildniecības tiesību dalīšanu un ķīviņiem ar bijušo vīru. Turklāt vienā no šoviem viņa pati paziņojusi, ka "Roko ir kuces dēls". Iespējams, tas pamudinājis savas māmiņas piemēram sekot arī pusaudzi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!