Foto: DELFI

Viena no populārākajām pašmāju jaunās paaudzes dziedātājām Marta Ritova (attēlā) šova Okartes skatuve laikā izšķīrās no sava mīļotā puiša, bet tagad, krietnu laiciņu pēc šova izskaņas, viņa atradusi jaunu sirdsāķīti.

To, ka viņa uzsākusi jaunas attiecības, Marta pirmo reizi atklājusi intervijā žurnālam Ieva - savu mīļoto dziedātāja sastapusi jau aizvadītā gada vasarā, bet no plašākas sabiedrības viņai to izdevies slēpt.

Abi iepazinušies, kad Marta kopā ar draugiem devusies uz privātu festivālu Cēsīs, ko organizējis tagadējais puisis, un uzstāšanās festiņā izvērtusies par romantisku satikšanos.

"Domāju, ka tā ir tikai romāns, bet tā notika arī manā dzīvē. Līdz tam viņš par manu eksistenci vispār nezināja, nebija redzējis mani šovos, un labi, ka tā. Viņam nebija izveidojies viedoklis par mani, kāds būtu radies, tos skatoties," intervijā atzinusi Ritova.

Raksturojot savu mīļoto, dziedātāja atklājusi, ka viņš ir ir lielisks cilvēks, kurš atbalsta viņas skatuves gaitas un meiteni lutina.

"Agrāk es arī biju no tām meitenēm, kas uzskata, ka pašas visu var sasniegt un zidarīt, un tikai tagad sāku apzināties, cik tas ir briesmīgi, kad sievietes, būdamas visu varošas, kļūst nesievišķīgākas," intervijā žurnālam Ieva stāstījusi Ritova.

Tagad viņa varot izbaudīt, cik lieliska sajūta ir tad, ka tuvs cilvēks rūpējas, lai viņai pašai nebūtu jādomā par ikdienu un sadzīves problēmām.

"Lai radītu, man vajag to palutināšanu, un tas ir tik superīgi, ka man nav visu laiku jārukā. Man ļoti patīk ļauties būt sievietei," atzinusi dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!