Foto: Privātais arhīvs

Talantu šovā Okartes skatuve iepazītā skatuves māksliniece Marta Ritova (attēlā) ir viena no tām pašmāju šovbiznesa pārstāvēm, kura ikdienā draugus un fanus par savām gaitām informē ar sociālo tīklu starpniecību, un šonedēļ viņa publiskai apskatei izlikusi foto, kurā dziedātāja iemūžināta jaunā vizuālajā tēlā.

Līdz šim Martu bija ierasts redzēt ar tumšām cirtām, taču jaunākais foto, ko dziedātāja publicējusi savā Instagram foto blogā, liecina, ka, tuvojoties vasarai, viņa izmēģinājusi jaunu vizuālo tēlu, un meitenes matu tonis kļuvis ievērojami gaišāks.

Marta ir viena no tām skatuves māksliniecēm, kura vienmēr ļoti piesardzīgi izturējusies pret dažādiem eksperimentiem ar savu izskatu, un dziedātāja ikdienā iecienījusi dabisku grimu un nesamākslotu izskatu. Tāpat arī uz skatuves jaunā mūziķe nekad nav aizrāvusies ar ārišķībām.

Jāatzīmē, ka šajā pavasarī Marta piedzīvojusi ne tikai vizuālās pārvērtības, bet vēl kādu vērā ņemamu un nozīmīgu notikumu - aprīlī skatuves māksliniece viesojusies ASV, un ceļojuma ietvaros mūziķe apskatījusi arī šovbiznesa un azartspēļu meku Lasvegasu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!