Foto: DELFI

Latviešu dziedātāja Kristīne Šomase (attēlā) ar izciliem panākumiem startējusi Lietuvas šovā Lietuvos talentai - pēc jaunās dziedātājas uzstāšanās visa zāle piecēlusies kājās, bet žūrija nekavējoties lēmusi par meitenes iekļūšanu šova nākamajā kārtā.

"Es nekad nebiju pat pieļāvusi domu, ka manis dēļ visa zāle varētu piecelties kājās. Uz šovu ar mammu braucām piecas stundas, bijām nogurušas un pat sastrīdējāmies. Tagad varu teikt - tas bija tā vērts," sarunā ar DELFI Izklaidi fantastiskajās emocijās dalās Kristīne.

Viņa lietuviešu šovā, kas veidots pēc ārzemju lielo talantu šovu piemēra, tika pieteikta kā Latvijas mūzikas zvaigznes māsa, kurai pašai grūti veidot karjeru māsas ēnas dēļ.

Kristīne šovā izpildīja Tīnas Tērneres dziesmu Simply the Best, ar savu izpildījumu pieceļot kājās visus zālē sēdošos. Publikas ovācijas nerimās vēl ilgi, un visi trīs žūrijas locekļi vienbalsīgi lēma, ka talantīgā latviete iekļūst nākamajā šova kārtā.

Pati Kristīne pauž milzu gandarījumu par šo panākumu. "Būsim godīgi - Latvijā nav tāda līmeņa šovu. Mūsu realitātes šovus, kur jaunos talantus 24 stundas dienā nomoka ar nīkšanu telpās, nevar salīdzināt ar Lietuvas līmeni," analizē Kristīne, kurai jau ir laba šovu pieredze arī Latvijā.

Dziedātājai līdzi uz Lietuvu devās viņas mamma un mazais sunītis. Abi gaidīja aizskatuvē, un abiem Kristīne ir pateicīga par milzu atbalstu.

"Īpašs paldies mammai - bez viņas krievu valodas zināšanām man būtu bijis grūti saprast, kas ir kas," teic Kristīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!