Foto: Reuters/Scanpix
Populārais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) šogad nosvinēja tikai savu 17. dzimšanas dienu, taču mazgadīgajam kārumniekam jau esot bērns – vismaz tā apgalvo kāda Bībera fane no Kalifornijas.

20 gadus vecā Marija Jītere uz slavenību žurnāla Star vāka nokļuvusi kopā ar savu trīs mēnešus veco dēliņu, un sieviete žurnālam pastāstījusi, ka bērna tēvs ir tieši Džastins. Mazulis nācis pasaulē 6. jūlijā, un viņam dots vārds Tristins Entonijs Markhauss.

Viņa stāsta, ka pagājušā gada 25. oktobrī pēc Bībera koncerta Staples stadionā Losandželosā dziedātāja miesassargi it kā viņu uzaicinājuši uz aizkulisēm, kur, pēc meitenes vārdiem, starp viņu un Bīberu uzreiz sākusies "savstarpēja pievilkšanās", tāpēc viņa piekritusi puisēnam sekot uz privāto zonu.

Turklāt Marija ir pārliecināta, ka viņa esot pirmā sieviete, ar kuru mazgadīgajam dziedātājam vispār esot bijis seksuāls sakars, jo kopošanās neesot ilgusi vairāk par 30 sekundēm. Tagad sieviete ar žurnāla starpniecību pieprasa, lai Bībers izietu paternitātes testu, bet pēc tam viņu kopīgajam bērniņam sniegtu finansiālu atbalstu.

Pats Bībers saviem faniem gan dievojas, ka nekas tamlīdzīgs nav bijis. "Es šīs baumas ignorēšu un koncentrēšos uz to, ko es mīlu visvairāk - spriediet par mani pēc manas mūzikas! Bučas jums visiem," savā Twitter profilā ierakstījis dziedātājs.

Lai gan Bībers apgalvo, ka viss šis stāsts ir safabricēts, par tālāko lems tiesa, kas nozīmēta uz 15. decembri.

Starp citu, ja atklāsies, ka tas patiešām ir Bībera bērns, nepatikšanas draud arī pašai Marijai: saskaņā ar Kalifornijas štata likumiem viņu var apsūdzēt par nepilngadīgas personas pavedināšanu, jo minētā seksuālā kontakta laikā Bīberam bija 16 gadi, bet viņai - 19.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!