Foto: Vida Press

Britu mūziķis un komponists Eds Šīrans tiek dēvēts par vienu no seksīgākajiem rudmatainajiem vīriešiem pasaulē, un daudzu sieviešu sirsniņās viņam atvēlēta īpaša vieta. Iespējams, tieši tāpēc daudzas dziedātāja fanītes satraucis fakts, ka paparaci viņu iemūžinājuši kopā ar kādu noslēpumainu dāmu.

Šīrans līdz šim vairījies publiski apspriest savu privāto dzīvi, un pēdējos gados viņam piedēvētas attiecības ar vairākām pasaules šovbiznesā populārām dāmām. Tā, piemēram, vēl nesen baumoja, ka britu mūziķis samīlējies dziedātājā Nikolā Šerzingerē.

Slavenību fotogrāfi nesen tikuši pie branga guvuma - viņi 24 gadus veco Šīranu iemūžinājuši kopā ar kādu sievieti (abi attēlā), kuras vārds pagaidām nav zināms. Paparaci pārīti pamanījuši Ņujorkā, un uzņemtie kadri satraukuši daudzus.

Kā vēsta ārvalstu mediji, mūziķis kopā ar savu noslēpumaino draudzenīti iznākuši no kādas viesnīcas, tad abi iesēdušies taksī un kopā devušies ikdienas gaitās. Ziņa, ka Šīrans iemūžināts kopā ar kādu sievieti, kļuvusi par vienu no šīs nedēļas apspriestākajiem tematiem. Daudzu fanīšu prātus nodarbina jautājums, kas ir dziedātāja izredzētā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!