Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Bejonsa Noulza un reperis Jay Z (abi attēlā) bieži vien tiek dēvēti ne tikai par vienu no pasaules šovbiznesa sfēras ietekmīgākajiem, bet arī saticīgākajiem pāriem. Šonedēļ ģimenes laimi aizēnojušas runas, ka laulībā esot iestājusies krīze un drīzumā gaidāma šķiršanās.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums Radar Online vēsta, ka februāra izskaņā popdziedātāja un tuva Bejonsas draudzene Kellija Roulenda nosvinējusi 35 gadu jubileju. Par godu šim īpašajam notikumam viņa sarīkojusi ballīti.

Burziņu ar savu klātbūtni pagodinājusi arī Bejonsa, un vairāki citi svinību viesi, kuri nav vēlējušies publiski izpaust savus vārdus, vēlāk žurnālistiem pastāstījuši, ka popa dīva esot uzvedusies kā aptrakusi.

Tiklīdz Bejonsa ieradusies ballītē, viņa uzreiz esot ķērusies pie kokteilīšiem, un drīz vien reibums bijis tik liels, ka viņa sākusi skaļi bļaustīties, ka drīzumā šķiršoties no sava vīra Jay Z.

"Bejonsa noņēma savu laulības gredzenu, pacēla to gaisā un visiem paziņoja, ka šī esot pēdējā reize, kad kāds to redz viņas pirkstā, jo viņa nolēmusi šķirties," kāds ballītes viesis pastāstījis izdevumam.

Tāpat anonīmais informators atklājis, ka Bejonsas vienas aktrises teātrī drīz vien iesaistījusies viņas mamma Tīna. Abas sievietes pagājušas sāņus un aprunājušās. Vēlāk dziedātāja paziņojusi, ka viss iepriekš sacītais esot bijis tikai reibuma jociņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!