Foto: DELFI

Kamēr daudzi skatuves mākslinieki turpina šķirties un mainīt mīļotos, populārais skatuves mākslinieks Miks Dukurs par spīti jaunībai agri apņēmis sieviņu Lauru (abi attēlā) un nu jau trešo gadu vada laimīgā laulībā.

''Mīlestība pavisam noteikti ir visneizprotamākā parādība uz šīs zemes. Kad tā notiek, to vienkārši var sajust, un tad atliek vien doties ceļā. Protams, pie attiecībām ir jāstrādā, un sākumā tas var šķist sarežģīti, bet mans moto ir viens vienīgs: happy wife, happy life!, '' savu laimīgas laulības formulu DELFI Izklaidei atklāj Miks.

Viņš brīdina visus mīlniekus, ka nav vajadzības skatīties apkārt un salīdzināt savas attiecības ar citām. Mūziķis uzskata, ka katrs pāris esot savādāks, katram strādā savas lietas, un arī mīlas formulas var būt dažādas.

''Svarīgākais ir iemācīties uzklausīt un sajust vienam otru, tad viss tiek pateikts priekšā. Galvenais, lai ir tā dzirkstele, tad rutīna un apnikums nekad nepienāks,'' par mīlestības ilgtspēju spriež laimīgi precētais mākslinieks.

Ar sieviņu Lauru viņš gredzenus mijis pēc nepilnu divu gadu kopā būšanas, un savu lēmumu apprecēties agrā jaunībā nekādā ziņā nenožēlo. Pēc Mika domām tāda ideālā vecuma precībām nemaz neesot - katrs pats sajutīs, kad satikts īstais cilvēks un pienācis īstais laiks.

''Un uz mīlestību noteikti nav attiecināmi laika ierobežojumi. Tie, kas to sastapuši, laiku nemaz neizjūt. Vajag rūpēties vienam par otru un attiecībām kopumā, tad nevar neizdoties,'' uzskata Miks.

Šobrīd mūziķis strādā pie sava trešā studijas albuma, solot fanus pārsteigt ar jauniem muzikālajiem gardumiem gan audio, gan video formātā. 20. septembrī mūziķis spēlēs koncertzāles Rīga atklāšanā, bet 4. oktobrī viņa koncertu varēs baudīt Jūrmalā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!