Foto: Picture Agency

Svētdienas, 19. februāra, vakarā Latvijas Televīzijas dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālā tika noskaidroti tie četri izpildītāji, kuri turpinās cīņu finālā. Diemžēl dziedātājs Miks Dukurs, kurš bija iemantojis daudzu skatītāju simpātijas, starp viņiem nebija.

Dukurs šogad ierindojies starp "Supernovas" pārsteigumiem – ja vēl konkursa sākumā viņa izredzes tika vērtētas atturīgi, tad pēc pārliecinošā snieguma pirmajā ceturtdaļfinālā domas mainījās un pat izskanēja viedoklis, ka viņš būtu spēcīgs finālists.

Šoreiz gan žūrija un skatītāji lēma citādi, un Dukurs finālam nekvalificējās. Pēc izkrišanas no konkursa jauno skatuves mākslinieku arī pieveikusi slimība.

"Draugi, turpinot "Supernovas" laika tradīcijas - GRIPA! Sveiciens visiem, kas sajūt ko līdzīgu šai laikā! Tā teikt, laipni lūgts klubiņā. Cīņa ar simptomiem bija, bet paldies par vakardienu visiem!!! Drīz esmu uz kājām, un tiekamies koncertos," savā "Facebook" profilā vēsta Dukurs, kurš par slimības upuri krita arī uzreiz pēc pērnā gada "Supernovas".

Viņš arī pateicies saviem atbalstītājiem un atzinis, ka viņam ir milzīgs prieks, ka bija cilvēki, kuri noticēja viņa dziesmas personīgajam stāstam.

Atgādinām, ka "Supernovas" finālā iekļuva Santa Daņeļēviča, The Ludvig, "My Radiant You" un "Triana Park", un līdz 23. februāra pulksten 23.59 savu favorītu iespējams atbalstīt arī "Delfi" simpātiju balsojumā. Balsojuma uzvarētājs saņems 5000 eiro vērtu reklāmas kampaņu portālā "Delfi".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!