Foto: DELFI

Portāla DELFI talismans Misters Madars, kurš nesen sevi skaļi pieteica pašmāju saviesīgajā dzīvē, turpina tikties ar vietējiem šovbiznesa spīdekļiem, no kuriem reti kurš spēj palikt vienaldzīgs pret viņa piemīlīgo purniņu un intelektuālo šarmu.

Vienmēr elegantais Madars iepazinies arī ar grupas PeR solistu Ralfu Eilandu, kura gaitām Madars īpaši nebija sekojis līdzi - viņam Ralfs atmiņā palicis tikai no tiem laikiem, kad viņš vēl kādā pašmāju talantu šovā spļaudīja mikrofonā.

Pirmo reizi tiekoties, abi ne tikai jauno pazīšanos apstiprināja ar kopīgu foto, bet arī draudzīgi patērzēja, un Ralfs neslēpa, ka jaunais ballīšu zvērs viņam šķiet īpaši simpātisks - mūziķim radies iespaids, ka, neraugoties uz to, ka Madars dažkārt manīts šaubīgās kompānijās, patiesībā viņš ir ļoti mīļš, kluss, pieklājīgs un patīkams pēc taustes.

Arī Madars par iepazīšanos ar vienu no Latvijas slavenākajiem jaunās paaudzes skatuves māksliniekiem bija gandarīts, bet vēlāk, uzzinājis par grupas PeR neveiksmi Eirovīzijā pirms pāris gadiem, zūdījās, ka agrāk nebija saticis Ralfu, jo būtu varējis dot vismaz pāris labus padomus, kas puišiem būtu ļāvis piecelt kājās Eiropu.

Jau vēstīts, ka draiskais Madars par DELFI Izklaides talismanu kļuva novembra sākumā, un par visām viņa aktivitātēm var uzzināt Madara Facebook profilā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!