Foto: DELFI

Nedienas ar kukaiņiem gadījušās šova Okartes skatuve bijušajam dalībniekam Raitim Beķerim (attēlā) – viņam sejā cietsirdīgi iečurājusi vabole.

"Manuprāt, tas ir smieklīgs atgadījums, tādēļ nolēmu par to pastāstīt arī saviem Twitter sekotājiem. Ceru, ka kādam tas uzlaboja omu un lika pasmaidīt.

Sākumā šaubījos, vai vajadzētu publiski stāstīt, ka mani apčurājusi vabole, bet nolēmu, ka tas ir komisks atgadījums, kurš arī citiem varētu šķist smieklīgs," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Raitis.

Nedienas ar vaboli Beķerim gadījušās volejbola spēles laikā. Kukainis pēkšņi parādījies uz laukuma un nobiedējis meitenes. Raitis, būdams drosmīgs un izpalīdzīgs puisis, nolēmis mazo radībiņu aiznest prom.

"Man pret kukaiņiem nav nekādu iebildumu. Tā kā meitenes bija ļoti pārbijušās, nolēmu izpalīdzēt. Paņēmu vaboli rokās, bet pēkšņu sejā sajutu kodīgu un ļoti smirdīgu šķidrumu. Acīmredzot tā bija aizsargfunkcija, kurai es nebiju gatavs," stāsta Raitis.

Lai gan Beķeris bērnībā bijis liels kukaiņu fans, un viņš mazās radībiņas ķēris un pētījis, šādu atgadījumu viņš piedzīvojis pirmo reizi.

"Man nekad nav bijusi nepatika pret kukaiņiem, tādēļ arī šoreiz tik mierīgi paņēmu vaboli rokās, bet nebiju gaidījis, ka viņa man sagatavojusi pārsteigumu, kuru ielaidīs tieši sejā. Lai nu kā, biju pārsmējies un šo atgadījumu atceros ar lielu jautrību," stāsta jaunais puisis.

Raitis, kurš plašāku atpazīstamību guva aizvadītajā gadā, piedaloties talantu šovā Okartes skatuve, volejbolu sauc par savu brīvā laika aizraušanos, savukārt muzikālajā sfērā jaunietis pagaidām nolēmis ieturēt pauzi - viņa prioritāte tagad ir izglītība.

"Mūzikā man iestājies klusums. Tagad iepauzēju, jo vēlos koncentrēties studijām Stradiņa universitātē, kur apgūstu komunikācijas. Tad jau redzēs, kas notiks tālāk, bet šobrīd mana prioritāte ir skola un laba izglītība," rezumē Raitis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!