Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju populārās dziedātājas Ineses Adario (attēlā) jeb vienkārši Kombuļu Ineses dzīvē iestājies īsts melnais posms. Viņas itāļu vīra Paskvāles darba meklējumi Latvijā beigušies visai traģiski.

"Diemžēl Paskvālem iet ļoti grūti ar darba atrašanu Latvijā. Viņš izskata dažādas iespējas piepelnīties, taču cilvēku, kas nezina latviešu valodu, nekur negrib ņemt darbā," sarunā ar DELFI Izklaide nopūšas Inese.

Nupat licies, ka vīriņam izdevies atrast kādu iespēju nopelnīt - itālim piedāvāts pastrādāt, skaldot malku. Taču viss izvērties traģiski. "Paskvālem strādājot uzgāzās baļķis," trakas lietas atklāj māksliniece.

Par laimi, vīra ievainojumi nav dzīvībai bīstami, taču skaidrs, ka pēc šādiem notikumiem itālis vairs malkas skaldīšanas biznesā atgriezties nevar un Inese uz laiku palikusi kā vienīgā pelnītāja.

"Viss tagad ir uz maniem pleciem - gan bērnu, gan Paskvāles uzturēšana. Jā, ir grūti. Taču es nevērtēju cilvēku pēc maka biezuma. Ne jau naudas dēļ es Paskvāli iemīlēju. Protams, arī man gadās brīži, kad salūstu. Tad aizskrienu pie draudzenes, asaras līst. Bet ticu tam, ka viss sakārtosies," optimismu nezaudē māksliniece.

Ģimenei pastāv iespēja arī pārcelties uz dzīvi Paskvāles dzimtenē Itālijā, kur vīrietim kā vietējam noteikti būtu lielākas iespējas atrast darbu, un arī Inese bez nodarbošanās gan jau nepaliktu. Taču šis variants atkrīt vīra ģimenes dēļ.

"Paskvāle Itālijā dzīvoja kopā ar saviem vecākiem, bet mums visiem viņa vecāku mājās būtu grūti. Viņa radinieki ir veci cilvēki, kas grib klusumu, mums ar ģimeni tādos apstākļos būtu grūti," itāļu mīlestību pret klusumu atklāj dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!