Foto: Privātais arhīvs

Nerātnā amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa (attēlā kopā ar cūciņu) ir gluži vai apsēsta ar savu krūšu atkailināšanu un miesa zibināšanu, un visbeidzot viņa pavisam plikiņa pozējusi žurnāla vākam kopā ar savu mājdzīvnieku – cūku vārdā Buba Sjū.

22. jūnijā visas pasaules novērtējumam tiks sniegts amerikāņu žurnāla Paper jaunākais numurs, kura vāku rotās plika Mailija, taču draiskā dziedātāja jau šonedēļ iepriecinājusi pasauli, savā Instagram kontā atrādot izdevuma vāka foto.

Nerātnā popzvaigzne dara visu iespējamo, lai viņa tiktu uzskatīta par pašu neķītrāko pasaules šovbiznesa dāmu, taču mēles izkāršana, pliki pupi un masturbēšana koncertos nevienu vairs nepārsteidz, tāpēc dziedātāja izmetusies kaila, nosmērējusies ar dubļiem un iepozējusi kopā ar savu cūku.

Īsā laikā foto, kuru Mailija atrādījusi savā Instagram kontā, izpelnījies milzīgu ievērību un sajūsminājis vairākus simtus tūkstošus mūziķes fanu. Tiesa, neiztrūkst arī tādu, kas komentāru sadaļā neķītrajai popzvaigznei veltījuši visai skarbus vārdus un ieteikuši beidzot nopirkt piedienīgas drēbes un piesegt savu miesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!