Foto: Vida Press
Nevienu jau sen vairs nepārsteidz amerikāņu dziedātājas un aktrises Mailijas Sairusas (attēlā) trakulīgās izdarības, taču jauniņā skandāliste nav gatava padoties un regulāri izdomā arvien jaunus veidus, kā pievērst sev uzmanību, un nesen viņa atkal likusi par sevi runāt – māksliniece aptetovējusi savu iekšlūpu.

Lai gan dziedātāja piesātinātā koncertgrafika dēļ šobrīd ir ļoti noslogota, viņa atradusi brīvu brīdi, lai savu jau esošo ķermeņa zīmējumu klāstu papildinātu ar vēl vienu - aizvadītajā nedēļā nerātnā Mailija aptetovējusi iekšlūpu.

Sairusas iekšlūpu tagad rotā "raudošais kaķis", kas ir viena no viedtālruņos pieejamajām animētajām emociju ikoniņām, un savu svaigāko mākslas darbu popdziedātāja visā krāšņumā nodemonstrējusi arī saviem foto vietnes Instagram sekotājiem, tiesa, jaunais zīmējums izpelnījies neviennozīmīgu novērtējumu.

Jāpiebilst, ka mūziķes miesu jau rotā vairāki tetovējumi, tajā skaitā arī milzīgs sapņu ķērāja attēls uz ķermeņa sāna, taču pēdējā laikā iekšlūpu apzīmēšana iemantojusi milzīgu popularitāti, tādēļ nav nekāds brīnums, ka šajā neprātā iesaistījusies arī skandalozā Sairusa.

Jāpiebilst, ka līdzīgu tetovējumu savulaik mutē izveidoja arī dīdžejmeitene un topošā fitnesa modele Liene Ušakova jeb seksīgā Lee - viņa uz iekšlūpas ietetovēja mīļotā vīrieša vārdu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!