Foto: DELFI

Viens no populārākajiem policistiem Latvijā, dziedātājs Nikolajs Puzikovs piedzīvojis izmaiņas savā privātajā dzīvē – viņš izšķīries no draudzenes un bauda brīva vīrieša statusu.

Vairākus gadus Puzikovs gan publiskos pasākumos, gan sociālajos tīklos bija redzams kopā ar Anniju, bet tagad mīlasstāstam pielikts punkts.

"Esmu šķīries no savas draudzenes, bet jebkurā gadījumā viss ir kārtībā. Esmu dzīvs, sveiks un vesels. Turpinu strādāt pie jaunām dziesmām un studēt," izdevumam "Vakara Ziņas" atklājis Puzikovs, kurš studē Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē.

Sīkāk savu un Annijas šķiršanos dziedošais policists nav skaidrojis, vien norādījis: "Dažreiz cilvēku ceļi krustojas, bet pēc tam atkal katrs iet uz savu pusi. Es nezinu, vai esmu veiksmīgi vai neveiksmīgi ticis pāri šai situācijai. Manuprāt, nav tādas vienas formulas, kā tikt galā ar šķiršanos, jo vienkārši tā notiek."

Pirms pāris gadiem Puzikovs savu attiecību dēļ pat tika ierauts kriminālā skandālā – Annijas bijušais draugs dziedātāju vainoja uzbrukumā un automašīnas bojāšanā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!