Foto: Raivo Sarelainens, www.rsfoto.lv

Aizvadītās nedēļas izskaņā baiss piedzīvojums gadījies trim šovā Okartes skatuve iepazītajiem jauniešiem – Mārtiņam Jātniekam, Valteram Osim (attēlā) un Sabīnei Berezinai Valmierā uzbrukuši divi agresīvi noskaņoti puiši un pamatīgi apskādējuši viņu automašīnas.

Jātniekam un Osim piektdienas vakarā bija paredzēts koncerts Valmieras Klondaikā, bet Sabīne naktī uzstājusies citā izklaides vietā, tāpēc braukusi kopā ar bijušajiem šova kolēģiem.

DELFI Izklaidei pastāstīja notikušā aculiecinieki, mūziķi pēc ierašanās stāvlaukumā pie Valmieras lielākā iepirkšanās centra Valleta krāmējuši no mašīnām ārā mantas, kad viņiem pienākuši klāt divi vietējie brašuļi.

Starp puišiem sākusies vārdu apmaiņa, kas drīz vien pāraugusi fiziskā vardarbībā - cietuši gan paši mūziķi, gan viņiem piederošās mantas un abas automašīnas, kurām ar Valtera un Mārtiņa ģitārām izdauzīti logi un sasisti spoguļi.

Sabīne, kura konflikta brīdī atradusies Jātnieka mašīnā, gan neesot aiztikta un tikusi cauri vien ar pamatīgu pārbīli.

Tā kā Jātnieks vienmēr intervijās uzsvēris savu miermīlīgo dabu, arī šoreiz viņš nav meties kautiņā, bet steidzies pēc palīgiem uz tuvējo Klondaiku, un šīs iestādes apsargi arī abus huligānus aizturējuši.

Vēlāk ieradusies arī policija, kas vandāļus nogādājusi iecirknī, bet vietējie zina stāstīt, ka abi kautiņa iniciatori neesot valmierieši, bet gan iebraucēji no tuvējā Kocēnu pagasta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!