Foto: Publicitātes foto

Populārā pašmāju skatuves māksliniece Olga Rajecka šo pavasari sagaida laimīga un ar smaidu sejā. Aizvadītajā mēnesī Olga ar savu vīru Ivo Bankavu bija devusies atpūsties uz tālo Kubu, bet nu abi steidz baudīt galvaspilsētas saviesīgo dzīvi.

Trešdien, 29. martā, abi apmeklēja jauno "Galaxy S8" un "Galaxy S8+" viedtālruņu prezentāciju. Šim pasākumam Olga bija izvēlējusies košu tēlu un šajā pavasarī tik aktuālos ziedu rakstus. Melnās kleitas krāšņās puķes papildināja sarkana somiņa, un koptēlam bija pieskaņota pat rokaspulksteņa siksniņa.

Arī Ivo Bankavs nolēmis garderobē ieviest kādu neparastu elementu, tādēļ izvēlējies dūmaikaini zilu samta žaketi ar interesantu kabatu apdari.

Rajecka ar Bankavu labprāt iemūžināja sevi ar "Samsung" telefoniem, kam par godu pasākums rīkots. Ar jauno "Galaxy S8" klātienē iepazinās arī citi Latvijā zināmi cilvēki – modes mākslinieki Indra Salceviča, Reinis Ratnieks, Iveta Vecmane, Dace un Rolands Bahmaņi, TV pāris Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, raidījumu vadītāja Krista Pesecka, ķirurgs Jānis Žaržeckis, dekoratore Baiba Prindule-Rence, blogeres Alīna Kellere un Brigita Dambe un citi.

Olga Rajecka un Ivo Bankavs sevi par laulātu pāri var dēvēt jau teju trīs gadus. Saskanīgais pāris bieži kopā apmeklē pasākumus un izbauda saviesīgo dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!