Foto: Privātais arhīvs
Apvienības "Olas" dalībnieks Žanis Pavlovskis ar sociālā tīkla "Facebook" starpniecību cenšas notirgot savu BMW markas automobili (attēlā). Spēkrats, kas bijis slavenības īpašums, jau uzreiz izraisījis ļaužu interesi.

"Pārdodu savu BMW. 1999. gada, dīzelis. Ļoti ērts, melns, ādas salons. Viss, ko vajadzēja samainīt, tika samainīts, pie tam laicīgi. Tehniskā apskate ir līdz 19. jūlijam.

Ja tu meklē sev kādu dinamisku, foršu mašīnu ar mazu patēriņu, kas tevi aizvedīs no punkta A uz punktu B un no kuras nav kauns izkāpt, tad šis ir ideāls variants. Pārdodu, jo nav nepieciešamības ikdienas mašīnai," savus "Facebook" sekotājus informē Žanis.

Viņš slavē savu spēkratu kā ļoti ekonomisku un lieliskā darba kārtībā, kā mīnusu gan minot nelielu rūsu. Mūziķis piedāvā iegādāties "bembi" par sviestmaizes cenu – 2900 eiro.

Ieraksts jau izraisījis visai lielu tautas interesi – ikviens vēlas iegādāties braucamo, kurš bijis slavenā Žaņa īpašumā, lai kaut nedaudz līdzinātos jauniešu elkam, kurš allaž dziesmās uzsvēris to, cik turīgs viņš ir.

Tajā pašā laikā Latvijas šovbiznesa draugi sāk arī mazliet satraukties par to, ka "Olām" pienākuši grūti laiki – nesen notika varena šķelšanās grupas dalībnieku starpā, nodega grupas iecienītais "Lamborghini" un nu jau mākslinieki sāk izpārdot savu iedzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!