Foto: Vida Press/Instagram.com/jessigoberr/
Nav šaubu, ka daudzas meitenes sapņo iepazīties ar par tīņu elku dēvēto kanādiešu izcelsmes dziedātāju Džastinu Bīberu. Kādai daiļai amerikānietei ļoti paveicies – viņa nesen izpelnījusies mūziķa simpātijas un zibenīgi iemantojusi piecu minūšu slavu.

Šobrīd 22 gadus vecā Džesika Gobere strādā kādā fitnesa zālē Džordžijas štata pilsētā Savanā. Aizvadītajā nedēļā, pateicoties sociālajiem tīkliem, viņa pavisam nejauši nonākusi Bībera redzeslokā.

"Fitness on Broughton" sporta zāles oficiālajā "Instagram" kontā publicēts video, kurā Džesika, tērpusies pieguļošos legingos un sporta krekliņā, šarmanti reklamē enerģijas dzērienu. Fitnesa centrs drīz vien saņēmis privātu ziņu no Bībera, kurš taujājis, kas ir sižetā redzamā meitene.

Džesika par tīņu elka uzmanības apliecinājumiem bijusi tik priecīga, ka uztaisījusi ekrānuzņēmumu ar viņa rakstīto ziņu un steigusi ar to padalīties "Twitter" tīklā. Dažu dienu laikā viņas publiskotais tvīts izpelnījies tūkstošiem retvītu, "patīk" un simtiem komentāru.

Did this actually just happen... lmao
Justin Bieber just messaged the gym that I work at and asked who I was hahahaha WTF pic.twitter.com/mktcdB1iDP— Jessi (@jessicagober) August 9, 2017

"Mans puisis un ģimene domā to pašu, ko es – tas ir šokējoši un negaidīti. Mēs nebijām gaidījuši, ka šī situācija kļūs par virālo sensāciju. Visi bija pārsteigti, ka tāda slavenība interesējas par to, kas es esmu," izdevumam "BuzzFeed" sacījusi Džesika.

Savukārt sociālo tīklu lietotāji sadalījušies divās nometnēs – vieni daiļavu apskauduši un apsveikuši par to, ka viņa iepatikusies Bīberam, bet otri ņirgājušies, ka Džesika rīkojusies pagalam neapdomīgi, šo faktu publiskojot, jo tagad viņa zaudējusi jebkādas cerības dzīvē iepazīties ar tīņu elku.

Savukārt Džesika vēlāk publicējusi fotogrāfijas ar savu puisi, lai pierādītu, ka viņa nemaz nevēlas tikties ar Bīberu un ar viņu kopā kaut ko pasākt. "Es nemaz negribēju "iespēju ar Bīberu", jo esmu neizsakāmi laimīga kopā ar savu draugu," norādījusi Džesika.

My love forever

A post shared by Jessica Gober (@jessigoberr) on Aug 13, 2017 at 7:43am PDT

Cheesin

A post shared by Jessica Gober (@jessigoberr) on Aug 10, 2017 at 3:53pm PDT

As promised, here's me wishing I was still on the beach

A post shared by Jessica Gober (@jessigoberr) on Jul 29, 2017 at 10:19am PDT

Didn't get a marg at dinner last night and it was the hardest thing I've ever done

A post shared by Jessica Gober (@jessigoberr) on Jul 9, 2017 at 6:39am PDT

Clearly unamused

A post shared by Jessica Gober (@jessigoberr) on May 27, 2017 at 8:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!