Foto: Vida Press
Šopavasar tapa zināms, ka izjukusi savulaik populārās meiteņu grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B desmit gadus ilgusī laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafonti (abi attēlā). Šķiršanās process kļūst arvien sarežģītāks un netīrāks.

Jau vēstīts, ka "spicajai" Melai izdevās panākt, ka Belafonte nedrīkst tuvoties viņai, abu kopīgajai meitai Medisonei, kura piedzima 2001. gadā, kā arī Melānijas diviem bērniem no viņas iepriekšējām attiecībām.

Dziedātāja tiesu dokumentos bija norādījusi, ka vīrs viņu laulības laikā regulāri sitis, pazemojis un piespiedis nodarboties ar grupveida seksu. Tāpat viņa apgalvoja, ka Belafonte padarījis grūtu ģimenes auklīti, bet vēlāk piespiedis meiteni veikt abortu, atpērkoties no viņas ar vairākiem simtiem tūkstošu ASV dolāru, kas paņemti no sievas bankas konta.

Savukārt Belafonte joprojām pieturas pie savas versijas, ka bijusī sieva melo un cenšas viņu nomelnot. Tiesa, ārzemju mediji vēsta, ka pēc kopdzīves izjukšanas ar dziedātāju filmu producentam klājoties pagalam čābīgi – viņš nonācis lielās naudas grūtībās.

Belafontem šobrīd nav patstāvīgu ienākumu, un slavenību dzīvi atspoguļojošais tabloīds "TMZ" noskaidrojis, ka vīrietis no bijušās sievas tiesā vēlas pieprasīt uzturlīdzekļus.

Izdevuma rīcībā nonākusi informācijas, ka Melas bijušajam vīram ir sešdesmit tūkstošu ASV dolāru lieli kredītkaršu parādi, kurus viņš nesteidzas apmaksāt. Tāpat viņš šobrīd esot bez pajumtes un mitinās pie draugiem.

Kad Melānija iesniedza šķiršanos, viņa Stīvenu patrieca no ģimenes mājas. Tiek lēsts, ka Belafontem līdz šim šķiršanās jau izmaksājusi pusmiljonu ASV dolāru, bet cerības, ka viņam izdosies no bijušās sievas piedzīt uzturlīdzekļus, pēc tabloīdu domām, esot vājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!