Foto: Privātais arhīvs

Jūnija beigās pašmāju populārā skatuves māksliniece un dziedātāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā) devās uz Itāliju, lai beidzot iepazītos ar sava mīļotā vīrieša Paskvāles Adario ģimeni.

Abi bija nolēmuši arī salaulāties, pat tika iegādāta kāzu kleita, taču Inese Latvijā tomēr neatgriezīsies precētas sievas statusā.

"Mūsu kāzas ir atceltas līdz Ziemassvētkiem. Paskvāles vecāki iebilda pret tik sasteigtām kāzām un uzstādīja ultimātu. Pēc viņu ģimenes tradīcijām, tik svarīgā notikumā jābūt klāt visiem radiem gan no viņa, gan no manas puses," par plānu maiņu Inese stāsta intervijā žurnālam Kas jauns.

Skatuves māksliniece neslēpj, ka Paskvāles mamma uzsvērusi, ka šajā īpašajā dienā Inesei jābūt kopā ar saviem bērniem. Arī mīļotā vīrieša radu saime ir diezgan ievērības cienīga - tajā ir aptuveni 150 radinieku. Abi mīlnieki nolēmuši respektēt Paskvāles vecāku lēmumu.

Kombuļu Inese nav noskumusi par to, ka kāzas atceltas. Divu nedēļu garajā ceļojumā abi ar Paskvāli jau paspējuši nokārtot laulības reģistrēšanai nepieciešamos dokumentus. Tagad atliekot vien izdomāt konkrētu datumu, kad notiks precības.

"Paskvāles labākais draugs, kurš nodarbojas ar nekustamā īpašuma biznesu, mums piedāvāja kāzas svinēt pilī, kas, protams, ir neizsakāmi liels pagodinājums un prieks," par notikumiem Itālijā stāsta Inese.

Arī dziedātājas bērni ar nepacietību gaida, kad viņi varēs doties uz saulaino Vidusjūras zemi un būt klātienē savas mammas un viņas itāļu drauga kāzās. Atliek vien sakrāt naudiņu, lai pirms gadumijas visi varētu doties uz Itāliju.

"Vecākais dēls Kaspars nopietnā balsī teica: ja Paskvāle Latvijā neatradīšot darbu, viņš to darīs pats. Puika tā grib uz Itāliju, ka solījās naudiņu sakrāt pats," saka Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!