Foto: DELFI
Kamēr visa Latvija 23. jūnija vakarā dziedās līgodziesmas, kādam skaistam šovbiznesa pārim būs jāskandē mazliet sērīgas atvadu balādes. Tieši Līgo vakarā Latviju pametīs dziedātājas Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses vīrs Paskvāle (pāris attēlā).

To, ka Paskvāle izlēmis uz laiku aizbraukt no Latvijas, lai apciemotu ģimeni Itālijā un mazliet piepelnītos dzimtenē, Kombuļu Inese "Delfi Izklaidei" atklāja jau aprīļa sākumā.

"Mēs esam kopā diendienā – 24 stundas diennaktī. Mūsu attiecībās iezagusies rutīna, sākusies rīvēšanās un apnikums. Turklāt Paskvālem joprojām neizdodas Latvijā atrast darbu.

Man tas ir jau līdz kaklam, tāpēc izlēmām, ka Paskvāle atgriezīsies Itālijā. Tur viņu gaida darbs celtniecībā," toreiz atklāja populārā dziedātāja.

Pēc šī paziņojuma fanu starpā sākās satrauktas diskusijas par skaistā pāra iespējamo šķiršanos, kuras apklusināja pats Paskvāle, apstiprinot "Delfi Izklaidei", ka negatavojas pamest mūža mīlu uz visiem laikiem.

Paskvāle izskaidroja, ka uz dzimteni brauc viens, jo nevēlas, lai mīļotā sieva viņa vajadzību dēļ upurē savu karjeru un atsaka vasaras koncertus.

Lai arī sākumā tika runāts, ka itālis aizbrauks jau maijā, Paskvāle tomēr uzkavējās Latvijā, viešot fanu sirsniņās cerību, ka tomēr pārdomājis un bez savas Inesītes nekur nebrauks. Tomēr – vīrs un vārds – Paskvāle lēmumu nemainīs.

Itālis atklāj "Delfi Izklaidei", ka jau kravā somas aizbraukšanai, kas iekritusi pašā Līgo vakarā. "Jā, jau šonedēļ, 23. jūnijā, braucu uz Itāliju," apstiprina latviešu jau iemīlētais itālis.

Īsi pirms aizbraukšanas abi ar sieviņu vēl paspējuši kopā atpūsties Liepājā, kur Inese sniegusi koncertu, taču Jāņus māksliniecei būs jāsvin bez vīra. Paskvāle gan uzsver, ka ne par ko nesatraucas.

Itāļa sirds, atstājot mīļoto vienu Latvijā uz vairākiem mēnešiem, būs droša, jo viņš secinājis, ka Latvijā pārsvarā dzīvo labi cilvēki, bet Ineses fani ir mīlestības un siltuma pilni ļaudis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!