Foto: Vida Press

Amerikāņu skatuves māksliniece Bejonsa un reperis Jay Z (abi attēlā) tiek dēvēti par vienu no pasaules šovbiznesa ietekmīgākajiem precētajiem pāriem. Tagad atklātībā nonākuši fakti, kas satraukuši daudzus fanus. Jaunākajā dziedātājas biogrāfijā tiek apgalvots, ka Bejonsas vīram bijusi viltus afēra ar barbadosiešu izcelsmes dziedātāju Riannu.

Izdevums The Daily Mail, atsaucoties uz žurnālista un publicista Džona Rendela veidoto Bejonsas biogrāfiju Becoming Beyonce: The Untold Story, vēsta, ka Rianna savas karjeras pirmsākumos bijusi Jay Z protežē.

Grāmatā apgalvots, ka reperis, kurš ir arī producents un ierakstu kompānijas vadītājs, apņēmies Riannai izveidot žilbinošu karjeru. Šī mērķa vārdā viņš bijis gatavs apdraudēt savas attiecības ar Bejonsu.

Jay Z un Bejonsa ir kopā kopš 2000. gada. Savukārt piecus gadus vēlāk mūzikas sfērā uzmirdzējusi daudzsološā, tolaik vēl knapi pilngadību sasniegusī Rianna. Biogrāfijas autors apgalvojis, ka, lai palīdzētu meitenei izsisties, reperis izlicies, ka viņam ar jauniņo dziedātāju ir mīlas romāns.

Jay Z PR aģenti izgudrojuši ģeniālu plānu - plašsaziņas medijos toreiz palaistas baumas, ka Rianna un reperis slepus satiekas. Lai gan Bejonsa zinājusi, ka afēra nav īsta, viņa ļoti pārdzīvojusi sava mīļotā vēlmi uz spēles likt abu attiecības.

The Daily Mail vēsta, ka grāmatas autors aprakstījis līdz šim nevienam nezināmu faktu. Laikā, kad pasaule baumojusi par Jay Z un Riannas mīlas dēku, Bejonsa nolēmusi pārtraukt attiecības ar reperi. Tiek ziņots, ka pāris dzīvojis šķirti aptuveni gadu.

Šis incidents noticis 2005. gadā. Tiesa, pāris vēlāk atkal sagājis kopā un savienība vainagojusies ar kāzām - 2008. gadā Jay Z un Bejonsa kļuva par precētu pāri. Savukārt pirms trīs gadiem pasaulē nāca abu kopīgā meitiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!