Foto: Vida Press

Tīņu elks Džastins Bībers pirmdien Rietumholivudā, Losandželosā, ar savu Ferrari markas automašīnu uztriecies fotogrāfam, bet tagad arī atklātībā nonācis notikušā video.

Šajā video fragmentā, kas uzņemts Laugh Factory komēdiju kluba ārpusē, Bībers redzams aiz balta Ferrari stūres (blakus viņam sēž draudziņš vārdā Lil Twist), cenšoties izbraukt uz ielas.

Slavenību tenku portāls TMZ vēsta, ka kanādiešu dziedātājs esot brīdinājis pie kluba sapulcējušos fotogrāfus, lai tie atbrīvo ceļu. Taču vienam no tiem viņš uztriecās un uz brīdi iespieda viņu starp savu un tuvumā novietotu automašīnu. Pēc tam Bībers aizbrauca.

"Tā nebija bēgšana no notikuma vietas pēc satiksmes negadījuma," otrdien norādīja Losandželosas policijas runasvīrs Brūss Borians, piebilstot, ka fotogrāfa ievainojumi neesot dzīvībai bīstami. Savukārt Bībera pārstāvji no komentāriem atteicās.

Tāpat šobrīd policija izmeklē maijā no Bībera kaimiņiem saņemtās sūdzības, ka 19 gadus vecais dziedātājs lielā ātrumā traucoties pa savu dzīvojamo rajonu Losandželosā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!