Foto: ITAR TASS/Scanpix/LETA

Šajā nedēļas izskaņā Maskavas olimpiskajā sporta kompleksā gaidāms populārā mūziķa un komponista Leonīda Agutina 50 gadu jubilejas koncerts, kurā uzstāsies virkne iemīļotu un pazīstamu Krievijas mūziķu. Afišās norādīts arī skatuves primadonnas Allas Pugačovas vārds, bet viņa pēkšņi nākusi klajā ar paziņojumu, ka veselības problēmu dēļ nevarēs uzstāties.

Kā vēsta kaimiņzemes mediji, koncertā, kas notiks 10. novembrī, uzstāsies ne tikai pats gaviļnieks, bet arī tādi populāri mūziķi kā Grigorijs Ļepss, Vladimirs Presņakovs, Andželika Varum, TV projekta "Golos" spīdekļi un vēl daudzi citi. Sākotnēji bija plānots, ka uz skatuves kāps arī Pugačova, bet cienījamā māksliniece izplatījusi publisku paziņojumu, ka koncertā nepiedalīsies.

"Sapņoju uzstāties Leonīda Agutina koncertā, un dziesma ir tik lieliska, bet nevarēšu. Saslimu. Ļoņa, es dievinu tevi un tavu mūziku. Piedod, ka tā sanācis," "Instagram" tīklā ceturtdien, 8. novembrī, vēstījusi Alla.

Šis paziņojums izpelnījies plašu kaimiņzemes mediju un sabiedrības ievērību. Kā vēsta Krievijas prese, daudzi klausītāji biļetes uz koncertu iegādājušies tikai tāpēc, ka afišās bijis Pugačovas vārds. Māksliniece pēdējā laikā reti uzstājas, un viņas pielūdzēji cerējuši pēc ilgāka pārtraukuma beidzot atkal redzēt Allu uz skatuves.

Turklāt pats Agutins koncerta gaidās bija uzkurinājis publiku, dažādās intervijās medijiem īpaši uzsverot, ka viņa jubilejas koncertā uzstāsies pati Pugačova.

Vilšanās par Pugačovas paziņojumu mijusies arī ar ļaužu satraukumu par primadonnas veselības stāvokli. Pēdējos gados izskanējuši dažādi minējumi un baumas par Allas pašsajūtu, un arī pati māksliniece šopavasar atzina, ka vecums liek par sevi manīt un viņai ir grūti elpot un staigāt.

Sociālo tīklu lietotāji atkal metušies minējumos par 69 gadus vecās dziedātājas veselību un satraukušies, ka, iespējams, Allu skārušas nopietnas problēmas. Tiesa, pati māksliniece pagaidām gan nekādus komentārus nav sniegusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!