Foto: https://instagram.com/alishermoscow

Piektdien, 2. oktobrī, Sočos sāksies no Jūrmalas aizvilinātais jauno izpildītāju konkurss Jaunais vilnis. Neraugoties uz pasākuma norises vietu, starp gaidītākajiem un apspriestākajiem Jaunā viļņa viesiem arī šogad ir Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova (attēlā).

Pēdējā laikā daudzus pārsteigušas cienījamās skatuves mākslinieces vizuālā tēla izmaiņas - viņa ne tikai zaudējusi svaru, bet arī mainījusi ģērbšanās stilu un izskatās krietni vien jaunāka par saviem gadiem.

Ceturtdien, 1. oktobrī, viņa ieradusies Jaunā viļņa norises vietā Sočos un pārsteigusi daudzus - daudzi atceras, ka savulaik Jūrmalā viņa lielākoties gozējās bezformīgās tunikās, bet tagad Pugačova izvēlējusies elegantu melnbaltu tērpu ansambli.

Tas ļāvis novērtēt skatuves dīvas slaidās kājas, par kurām viņu varētu apskaust daudzas uz pusi jaunākas daiļā dzimuma pārstāves, kā arī kārtējo reizi pārliecināties, ko ar sievieti dara sakārtota ģimenes dzīve.

Jau vēstīts, ka šogad Jaunais vilnis notiek Sočos no 2. līdz 11. oktobrim. Tā norises laiks no vasaras vidus tika pārcelts uz oktobri, jo šajā laikā tur notiek arī Starptautiskais ekonomiskais investīciju forums un Formula 1 sacensības.

Алла Борисовна уже в Сочи! #новаяволна #сочи #аллапугачева #2015

A photo posted by АЛЛА ПУГАЧЁВА PHOTOS & VIDEOS (@allaprimadonna) on

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!