Foto: Instagram.com/alla_orfey/

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova pēdējos gados piedzīvojusi acīmredzamas vizuālās un stila izmaiņas – viņa burtiski uzplaukusi. Fani māksliniecei regulāri velta sajūsmas pilnus komplimentus, un nesen viņai atkal izdevies pārsteigt ar jauneklīgu izskatu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā par Krievijas popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs savai meitiņai Allai Viktorijai sarīkoja krāšņu balli, kurā tika atzīmēta mazulītes sestā dzimšanas diena. Lūgto viesu vidū bija virkne Krievijas šovbiznesa zvaigžņu, bet īpaši pamanāma uz citu fona bijusi 68 gadus vecā Pugačova.

Alla savā "Instagram" foto blogā padalījusies ar kadru, kas ļauj novērtēt, kā viņa tovakar bija ģērbusies, un dziedātājas atbalstītāji teju vienprātīgi sprieduši – viņa izskatījusies žilbinoši un krietni jaunāka par saviem gadiem.

Pugačova bija ģērbusies melnā kleitā, kas koķeti atsedza viņas plecus. Savukārt viņas slaidās kājas izcēla tumši, gari lakādas zābaki, kuru stulmi sniedzās pāri dāmas ceļgaliem. Gana daudz fanu komentāros sprieduši – Allas uzdrošināšanās savā cienījamā vecumā uzvilkt tik drosmīgus apavus ir tikai slavējama.

😜😜😜

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on Dec 1, 2017 at 1:51pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!