Foto: Vida Press

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova un viņas laulātais draugs, humorists Maksims Galkins (abi attēlā) pirms pirms nepilniem diviem gadiem kļuva par vecākiem dvīnīšiem, bet tagad tapis zināms – abi nespēj vienoties, kā atvases pareizāk audzināt.

Krievijas mediji, atsaucoties uz pāra tuviem draugiem, kuri ierasti vēlas palikt anonīmi, vēsta, ka laikā, kamēr Pugačova ar abiem mazuļiem atpūtusies Izraēlā, Galkins iepazinies ar jaunām bērnu audzināšanas metodēm, ko izstrādājuši Japāņu speciālisti, un nu veiksmīgi ievieš tās praksē.

"Pateicoties Uzlecošās saules zemes profesoru metodēm bērniem ir ļoti attīstīta fotogrāfiskā atmiņa. Brālis un māsa jau bez kļūdām spēj atpazīt puķes, kas zied mājas pagalmā, atceras mājā pabijušo viesu vārdus, viegli atceras dzejoļus. 

Alla Borisovna to uzskata par ļoti svarīgu tendenci bērnu attīstībā, jo, kā pati apgalvo, viņas panākumu atslēga arī slēpjas labajā atmiņā," izdevumam Экспресс Газете stāstījis anonīmais ģimenes draugs.

Galkins, kurš ģimenē vislabāk pārzina svešvalodas, pamazām bērniem māca angļu un franču valodas, tomēr, lai arī cik vispusīgi nenotiktu bērnu izglītošana, abiem vecākiem mēdz rasties nesaskaņas par to, kā tālāk audzināt Gariju un Jeļizavetu.

Krievijas prese vēsta, ka Galkins, piemēram, abus mazuļus vēlējies sākt laist bērnudārzā jau gada vecumā, tomēr māmiņa stingri palikusi pie tā, ka ar to vēl var pagaidīt, un, lai gan pēc ģimenes drauga Filipa Kirkorova ieteikuma pirmsskolas izglītības iestāde jau izvēlēta, pagaidām bērni tiek audzināti mājās.

Tāpat krievu medijos parādījusies informācija, ka Galkina un Pugačovas ģimenes dzīvē nesaskaņas radušās ne tikai bērnu audzināšanas jautājumos, bet arī Allas senā netikuma – smēķēšanas – dēļ. 

Lai gan vēl nesen dziedātāja intervijās lepni stāstījusi, ka atmetusi šo nodarbi, paparaci viņu iemūžinājuši, kūpinot cigareti, un ģimenes draugi zinājuši teikt, ka Galkins par sievas rīcību un to, kādu piemēru tas rada atvasēm, lielā sajūsmā neesot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!