Foto: DELFI
Par spīti skandālam, kas šovasar pāršalca Latviju, kad puisis vārdā Nikijs Valmispilts paziņoja, ka viņam turpina līmēties klāt Nikolaja Puzikova draudzene Annija (attēlā), intrigā iepītā meitene turpina atbalstīt savu Nikolaju un no skandāla distancējas.

Krāpšanas skandāls uzvirmoja jūlija otrajā pusē, kad minētais Nikijs, kurš savulaik esot bijis attiecībās ar Anniju, publiski paziņoja, ka Annija turpina "līmēties klāt" bijušajam draugam par spīti attiecībām ar populāro mūziķi.

Nikijs pastāstīja, ka Puzikovs jau vērsies pret Nikiju ar asaru gāzi, par ko Nikijs šobrīd cenšas piedzīt no Nikolaja kompensāciju tiesiskā ceļā. Ar to gan viss neesot beidzies.

Jūlija nogalē Nikijs sūdzējās, ka Annija turpinot viņam "līmēties klāt". "Biju aizbraucis uz klubu atpūsties un iedzert kādu alu, bet viņa pienāca no mugurpuses un sabojāja vakaru.

Ķērās man virsū, mēģināja noskūpstīt. Zvanīju, lai brauc man pakaļ un glābj. Man ir draudzene, un tāda Annija man nav vajadzīga," DELFI Izklaidei kutelīgo situāciju skaidroja Nikijs.

DELFU Izklaides uzrunāta, pati Annija gan tobrīd atturējās no paskaidrojumiem, bet Puzikova fanes aizturēja elpu, gaidot, kā uz visu šo jezgu reaģēs pats mūziķis.

Puzikovs acīmredzot rīkojies kā īsts vīrs un tā vietā, lai klausītos visos citos, ieklausījies pats savā Annijā. Mēnesi pēc skandāla pāris atkal kopā izgājis sabiedrībā LTV šova Mana dziesma filmēšanā. Puzikovs šajā šovā startēja kā dalībnieks, bet Annija filmēšanu vēroja no skatītāju rindām.

Kamēr Puzikovs spēles laukumā dzirksteļoja kā jau allaž, Annija klusiņām sēdēja malā. Lielu daļu laika meitene pavadīja, lūkojoties telefonā, bet par fotogrāfu pievērsto pastiprināto uzmanību bija visai samulsusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!