Foto: Privātais arhīvs

Dziedošais policists Nikolajs Puzikovs (attēlā), kuru skatuves karjeras sākumā iepazinām kā vienkāršu tieviņu puišeli no laukiem, pēdējā laikā strauji mainījies, kļūstot par vīrišķīgi muskuļota auguma īpašnieku. Dziedātājs atklāj, ka trenēties viņu lielā mērā pamudinājusi tieši skatuves karjera.

"Vienmēr esmu atbalstījis veselīgu dzīvesveidu un sportu. Allaž esmu slēpojis un skrējis. Pievērsties fitnesam izlēmu pirms diviem gadiem. Uzskatu, ka man kā publiskai personai, kas atrodas plašā redzeslokā, vairāk jāpiedomā pie tā lai, labi izskatītos," sarunā ar DELFI Izklaide par pievēršanos fitnesam stāsta Puzikovs.

Viņš atklāj, ka iegūt tik lielisku augumu nemaz nav tik ļoti sarežģīti - ir tikai jāpārvar savu slinkumu un tā vietā, lai gulšņātu pie televizora, jādodas uz svaru zāli. Fitnesa dēļ nav nepieciešams pilnībā mainīt savu ēdienkarti vai cilāt stieņus katru vakaru.

Viņš iesaka ikvienam sākt muskuļu audzēšanu ar ēdienkartes sakārtošanu, konsultējoties pie uztura speciālista. "Ēdiena ziņā es sev neko neaizliedzu. Ja ēdiens ir veselīgs, cilvēks var ēst visu, protams, izņemot Makdonalda vai Hesburgera tipa pārtiku.

Es pats gatavoju, tas arī ir visvieglākais veids, kā kontrolēt, lai ēdiens ir veselīgs," padomos dalās spēka mitriķis. Vēl būs jāatvēl pāris stundas nedēļā treniņiem, un tad varēs priecāties par to, kā augums lēnām iegūst jaunas aprises.

"Pilnībā pietiek ar sporta zāles apmeklēšanu divas reizes nedēļā. Zālē es savienoju vingrojumus ar svariem un skriešanu, jo man ļoti patīk skriet. Cilvēki mēdz baidīties no tā, ka svaru zālē būs jāpavada garas stundas, bet es varu teikt, ka tā nav.

Par daudz trenēties pat nedrīkst, jo tādā veidā cilvēks pats sevi izpumpē. Es neesmu bodibilderis, man pietiek ar diviem treniņiem," iedvesmo Puzikovs. Viņš uzsver, ka tas, vai rezultāti būs vai izpaliks, atkarīgs no katra paša.

Svarīgi sportu padarīt par dzīvesveidu, nevis pārslogot sevi, cerot uz ātriem rezultātiem, lai pēc tam atmestu ar roku. Sportošanai būs neskaitāmi ieguvumi. "Meiteņu uzmanība, veselības uzlabošanās. Arī pats jutīsies pārliecinātāks par sevi," fitnesa pozitīvos aspektus uzskaita Puzikovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!