Foto: F64

Plašu ažiotāžu sabiedrībā radījusi populārās dziedātājas Lienes Šomases uzstāšanās Daugavpilī, kas reti kuru atstājusi vienaldzīgu. Kamēr vieni spriež, ka "katram var gadīties", citi šlāgeru zvaigznes uzvedību koncertā vērtē krietni vien skarbāk.

Jau vēstīts, ka svētdien, 27. novembrī, Šomase koncerta "Rudens šlāgeris Daugavpilī" ietvaros kāpa uz Daugavpils Kultūras pils skatuves un ar dziesmu starplaikos runāto pārsteidza ne vienu vien skatītāju.

Viņa nevairījās no lamuvārdiem un dalījās pārdomās par valsti, viešot koncerta apmeklētājos aizdomas, ka dziedātāja, iespējams, bijusi alkohola reibumā.

Viedokli par notikušo paudusi arī pieredzes bagātā latviešu dziedātāja Olga Rajecka, kuras "Facebook" profilā sākusies aktīva diskusija par Šomases piedzīvojumiem Daugavpilī.

"Esmu daudz redzējusi un piedzīvojusi, bet nu šis ir labākais, pie tam tas ir koncerts, nevis ballīte!" jaunākās kolēģes rīcību komentējusi Rajecka.

"Ko viņa lieto? Kā viņa vispār varēja padziedāt?" par aculiecinieku iemūžināto video fragmentos redzēto sava "Facebook" ieraksta komentāros retoriski brīnījusies Rajecka.

Šomase gan nav palikusi atbildi parādā, un, kad Rajecka aizrādījusi par lamāšanos, daudznozīmīgi atcirtusi Olgai, ka "labi, ka neesmu ielikusi tos video, kur tu lamājies savā jaunībā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!