Foto: LETA

Jūlija pēdējā dienā leģendārā pašmāju estrādes māksliniece Olga Rajecka (attēlā) iestūrēja laulības ostā, tomēr, lai gan pašai viņai laimi izdevies atrast, dziedātāju satrauc fakts, ka Latvijā vīriešu kļūst arvien mazāk.

Viesojoties TV24 raidījumā Rampas ugunis, kuru vada dziedātājs Andris Kivičs, Rajecka neslēpa, ka ir norūpējusies par skumjo situāciju valstī - lielā latviešu izceļošana peļņas meklējumos novedusi pie tā, ka vīriešu skaits Latvijā satraucoši sarucis.

"Man ir liels pārdzīvojums par to, ka daudzi brauc projām. Es pārdzīvoju par to, ka cilvēku paliek mazāk. Un vīrieši paliek mazāk. Tas ir šausmīgi. Un tās sievas plēšas par katru vīru - ja vīrs ir noskatījis kādu citu, tad tā cita ir vainīga pie tā. Ne jau viņa pati," emocionāli pārdzīvojumos dalījusies Rajecka.

Jāatgādina, ka neilgi pēc tam, kad tapa zināms par Rajeckas un viņas mīļotā, skaņu inženiera Ivo Bankava attiecībām un kāzu plāniem, atklātībā nāca informācija, ka Ivo, lai būtu kopā ar dziedātāju, pametis iepriekšējo draudzeni mātes cerībās.

Ivo masu medijiem taisnojās, ka, ja nav mīlestības, bērns divus cilvēkus nevar noturēt kopā, turpretim viņa bijusī draudzene un mēnesi vecā dēliņa Edvarda māmiņa Irita Baumane žurnālam Privātā Dzīve pauda aizdomas, ka Rajecka Ivo ir nobūrusi.

Pati Rajecka, raidījumā Rampas ugunis komentējot to, vai sieviete var aizvilt citas sievietes vīru, gan šādu iespējamību noraidīja.

"Vīrietis jau nav grāmata grāmatplauktā, ko var paņemt un lasīt. Tā nav. Ja cilvēkiem savā starpā viss ir kārtībā, viņus neviens neatvilinās, neviens nenoburs un nekas tāds nenotiks. Ir jāskatās pašam uz sevi - kāds tu pats esi un vai otram ir ar tevi labi," dzīvē pārliecinājusies Rajecka.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!