Foto: RIA Novosti/Scanpix
Pazīstamais krievu reperis Timati (attēlā), kurš nereti tiek dēvēts par nejēdzīgāko un nevajadzīgāko ākstu Krievijas šovbiznesā, šobrīd viesojas Losandželosā un ir arestēts par huligānismu.

Kā pats Timati pavēstījis savā Instagram profilā, aresta iemesls bijis Krievijas karoga plivināšana Holivudas kalnos un karoga kāta iespraušana slavenajā zīmē "Hollywood".

Tāpat Timati publiskojis video fragmentu, kam pierakstījis: "20 minūtes pirms tam, kad mēs uzkāpām uz burtiem, iedūrām tur karogu un mūs arestēja". Patriotiskajam video fonā skan kompozīcija Калинка.

Dažu stundu laikā kopš video publicēšanas brīža to noskatījušies jau 70 tūkstoši cilvēku, un lielākoties viņi atbalsta reperi, jo tieši tā "vajag tos amerikosus kaitināt".

Par Timati pasauli uzzināja 2004. gadā, kad viņš piedalījās televīzijas talantu šovā Фабрика звезд 4. Pēdējos gados viņš izcēlies vienīgi ar citu Krievijas mūziķu (Filipa Kirkorova, Dimas Bilana) apgānīšanu.

2014. gadā tika parakstīts rīkojums, saskaņā ar kuru Timati tiks piešķirts Čečenijas Republikas nopelniem bagātā mākslinieka tituls.

Papildinājums 24. janvārī: lai gan Timati lielījās, ka no cietuma ticis ārā, samaksājot 500 dolāru lielu soda naudu, Krievijas mediji noskaidrojuši, ka reperis atkal gribējis tikai palielīties - Losandželosas policija jebkādu viņa arestēšanu noliegusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!