Foto: DELFI

Ilgu laiku reperis Gatis Irbe jeb Gacho par savu mīļoto sievieti dēvēja par nepilngadīgo Latvijas līgavu dēvēto Elgitu Magoni (abi attēlā). Tapis zināms, ka attiecības izjukušas un mūziķis atkal ir brīvs vīrietis.

Slavenais reperis un toreiz vēl nepilngadīgā skolniece Elgita sagāja kopā pirms aptuveni pieciem gadiem. Pārītis vairākas reizes te šķīrās, te atkal bija kopā, un viņu mīlas stāsts bija visnotaļ vētrains, ko abi jaunieši nemaz necentās slēpt no preses. Tagad savienībai pielikts punkts.

Kā intervijā izdevumam Cosmopolitan pastāstījis Gacho, viņš šobrīd ir brīvs no jebkādām saistībām un bauda neaizņemta vīrieša dzīvi. Taujāts, kādas ir repera domas par iešanu uz randiņiem, mūziķis izpļāpājies arī par savu attiecību statusu.

"Randiņi ir lieliski tikai tādos gadījumos, ja tie ir ar īsto sievieti. Pēc dabas esmu attiecību cilvēks (šobrīd gan man to nav), tāpēc randiņus labprāt nomainu pret būšanu kopā", pastāstījis Gacho.

Jau vēstīts, ka viens no skaļākajiem kašķiem starp Gati un Elgitu izcēlās pirms aptuveni četriem gadiem. Toreiz mīlnieki pašķīrās, bet pēc laiciņa atkal sagāja kopā. Tiesa, Gacho jau bija paguvis presei izpļāpāties, cik vētraina bijusi abu kopdzīve.

"Goda vārds, es priecājos, ka esmu dzīvs pēc šīm attiecībām, jo ir bijušas situācijas, kad likās - nu tā stundiņa ir situsi... Un viss, pateicoties viņai," toreiz izdevumam Kas Jauns atklāja Gacho.

Elgita vislatvijas slavu iemantoja 2009. gada vasarā, kad sabiedrība uzzināja par viņas un skandalozā basketbolista Armanda Šķēles attiecībām. Toreiz meitene gatavojās uzsākt mācības devītajā klasē. Tiesa, arī šai savienībai nebija lemts ilgs mūžs, un drīz vien pašmāju nepilngadīgā līgava savaldzināja populāro reperi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!