Foto: Publicitātes foto

Savulaik šovā Dziedošās ģimenes iepazītā ugunīgā Riču ģimene ik pa brīdim iekuļas nepatikšanās, bet šoreiz brašo čigānpuišu dzīves aizēnojis kāds pavisam nepatīkams atgadījums – viņi iepinušies narkotiku skandālā.

Nesen izdevums Vakara Ziņas vēstīja, ka viens no Riču ģimenes pārstāvjiem - Agris Sunītis (attēlā) - janvāra vidū atradies kādā dzīvoklī Ķengaragā brīdī, kad tur ieradušies policisti un konfiscējuši narkotikas.

Komentējot liktenīgās nakts notikumus, Agris tagad apstiprinājis, ka patiešām bijis dzīvoklī kopā ar diviem sirmgalvjiem un divām sievietēm, bet policijas pārstāvis Toms Sadovskis apliecinājis, ka plaša mēroga operācijā kādā Ķengaraga dzīvoklī atsavināti 117 grami heroīna, 5,2 grami marhuānas un 4,4 grami amfetamīna ar kopīgo tirgus vērtību 15 000 līdz 18 000 eiro apmērā.

"Ap desmitiem vakarā ielauzās specvienība, un es nesapratu, kas par lietu. (..) Mani parbaudīja, pateicu, ka man ārā stāv mašīna, un tad policija pārbaudīja arī to. Tobrīd nesapratu, ko viņi tur meklē, bet loģiski, ka nekā pretlikumīga neatrada," stāstījis Sunītis.

Viņš arī nosūtīts uz ekspertīzi, bet puiša asinīs narkotikas nav atrastas. Tāpat pārbaudītas viņa rokas, bet arī uz tām aizliegtu vielu pēdas neesot bijis iespējams konstatēt, un jautājumu, vai viņš zinājis par narkotikām dzīvoklī, Sunītis atbildējis noliedzoši.

"Vai tad es izskatos pēc idiota? Nu jau Latvijā esmu diezgan atpazīstams. Domājat ka es ietu uz tādu vietu un riskētu ar savu reputāciju?" retoriski Vakara Ziņu pārstāvim jautājis Agris, un arī viņa ģimene metusies puisi aizstāvēt.

"Mēs nekad neesam bijuši saistīti ar narkotiku tirdzniecību, un arī Agris ieradās ne tajā laikā ne tajā vietā," komentējis Ritvars Sunītis un atklājis, ka pēc šī notikuma publiskošanas Riču ģimenes dzīves mainījušās.

"Mums zvanīja un atteica koncertus, neviens negrib dot reklāmu un arī LNT ir sadusmojušies, jo bezmaz vai sanāk, ka arī viņi tajā iesaistījušies. Mēs tagad varam mierīgi beigt muzicēt un braukt prom no Latvijas.

Cilvēki pat uz ielas tā pretīgi uz mums noskatās. Cilvēki nesaprot, ka visi čigāni nav vienādi. Daudzi uzskata - ja esi čigāns, tad noteikti narkodīleris. Jā, ir čigāni, kas ar to nodarbojas, bet katrā tautā ir savi kropļi," skarbs bijis Ritvars. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!