Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē 11. novembra krastmalā norisinājās ielu sporta un kultūras kustības Ghetto Games piektās sezonas noslēguma pasākums, kura ietvaros spēkiem mērojās ne tikai sportisti, bet notika arī muzikālā sacensība Ghetto Faktors.

Muzikālā konkursa finālā bija iekļuvuši pieci jaunie talanti - mūziķis Justs Sirmais, uz Latvijas mūzikas skatuves sevi jau īpatnēji pierādījusī Adelīna Jureviča jeb Adelly, Ilze Ozoliņa un Kristīne Prauliņa, kā arī Aminata Savodogo (attēlā centrā), kuru nesen Latvija iepazina kā šova Jaunā talantu fabrika dalībnieci.

Aminata konkursa žūrijai un skatītājiem bija sarūpējusi atraktīvu un krāšņu priekšnesumu - tērpusies īsā topiņā, kas atsedza smuidro vidukli, un apspīlētās svītrainās biksiņās, viņa kopā ar dejotājām izpildīja dziesmu Unchain My Heart.

Žūrijas pārstāvji, starp kuriem bija arī dziedātāja Linda Leen un grupas Instrumenti dalībnieks Jānis Šipkēvics jeb Shipsi, vienbalsīgi atzina, ka Aminatai ir bijis vizuāli iespaidīgākais priekšnesums, bet Šipsi meiteni uzslavēja par vairāku drosmīgu ideju realizēšanu.

Par konkursa Ghetto Faktors uzvarētāju gan kļuva 21 gadu vecā dziedātāja Prauliņa, kura balvā saņēma iespēju ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā Latvijā un filmēt videoklipu Ņujorkā.

Šova Jaunā talantu fabrika ikdienā Aminata ir viena no klusākajām un neuzkrītošākajām dalībniecēm, bet uz skatuves viņa atplaukst. To šova otrajā koncertā atzinīgi novērtēja arī viens no jauno talantu mentoriem - dziedātājs Dons.

"Vislabāk man patīk tas, ka no kautrīgas meitenes, kas klusi mazgā traukus, tevī pamostas īsts zvērs uz skatuves," meiteni pēc priekšnesuma raksturoja Dons, kurš arī pats pasaules slavu iekarot sāka no slēgtas telpas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!