Foto: Reuters/Scanpix
Pamatīgu satraukumu saviem faniem svētdien, 29. novembrī, radījusi populārā īru dziedātāja Šaineda O'Konora (attēlā). Nevienam nav noslēpums, ka māksliniecei ir pašnāvnieciskas tieksmes, un mūziķe atkal mēģinājusi padarīt sev galu.

Kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojoši mediji, 48 gadus vecā dziedātāja svētdien savā Facebook profilā publicējusi ierakstu, kurš satraucis daudzus - tas licis noprast, ka mūziķe gatavojas izdarīt pašnāvību, pārdozējot medikamentus.

"Pēdējās divas naktis mani burtiski piebeigušas. Esmu pārdozējusi. Nav cita veida, kā gūt cieņu. Es neatrodos savās mājās, esmu viesnīcā kaut kur Īrijā, reģistrējusies ar citu vārdu," saviem faniem un draugiem pavēstījusi O'Konora.

Tāpat māksliniece sūkstījusies, ka bijušie mīļotie vīrieši neļaujot viņai satikties ar saviem bērniem. Dziedātāja atklājusi, ka pašas ģimene un Īrijas policija pret viņu izturoties negodīgi un ļauni.

Mūziķe panākusi savu - tūkstošiem fanu komentāru sadaļā sākuši atrunāt viņu no pašnāvības mēģinājuma. Tāpat vairāki norūpējušies ļaudis sazinājušies ar policiju, lai tās pārstāvji pārbauda dziedātājas atrašanās vietu un veslības stāvokli.

Īrijas laikraksts Breaking News vēsta, ka policisti apstiprinājuši - O'Konora esot "drošībā" un atrodas mediķu aprūpē.

Kā vēsta mediji, O'Konoras dzīvē šobrīd valda īpaši liela spriedze. Ja var ticēt mūziķes sociālo tīklu ierakstiem, ar diviem no mākslinieces bijušajiem mīlniekiem tiek dalītas aprūpes tiesības par diviem dziedātājas bērniņiem. Ar Šainedas Facebook profilu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!