Foto: Publicitātes foto

Populārā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) allaž sekojusi līdzi tam, lai izskatītos lieliski. Ja iepriekš viņa piecas reizes nedēļā pa divarpus stundām svīdusi sporta zālē, nu viņa gūst tos pašus rezultātus nieka 40 minūtes ik nedēļu pavadot EMS fitnesa treniņos, ka Latvijā ir absolūts jaunums.

''EMS tulkojumā nozīmē elektrisko muskuļu stimulāciju. Tas ir ideāls variants aizņemtiem cilvēkiem, kuri nevar daudz laika veltīt fiziskajām aktivitātēm. Treniņa laikā tiek uzvilkts īpašs triko, caur kuru no datora tiek laista elektrība. Kopā ar treneri divdesmit minūtes tiek izpildīti vingrojumi, to laikā saņemot elektrisko stimulāciju caur šo triko,'' sarunā ar DELFI Izklaide treniņa būtību skaidro Samanta.

Lai gan pirmoreiz sajūtot šo elektrisko stimulāciju, esot visai dalītas jūtas, pēc treniņa sajūta ir patīkami viegla, jo elektriskie impulsi pie viena arī veic sava veida masāžu. Toties efekts, veicot vingrojumus šādā kostīmā, ir desmitkārtīgs, ja salīdzina ar vingrošanu parastā sporta tērpā.

''Seši pietupieni šeit identiski 60 pietupieniem, jo slodze ir desmitkārtīga. Un ja zālē, taisot pietupienus, tiek trenētas kājas, šeit, pateicoties elektriskajai stimulācijai, strādā viss ķermenis. Sākumā es, pieradusi piecreiz nedēļā intensīvi strādāt sporta zālē, smīkņāju par šo 20 minūšu treniņu. Taču pēc pirmajiem pāris treniņiem jau vairs nevarēju izkāpt no gultas,'' smejas Samanta. 

Nu viņa var veltīt krietni daudz vairāk laika citām lietām, jo iknedēļas 15 stundas fitnesa zālē aizvietotas ar divām 20 minūšu garām ems fitnesa nodarbībām, un dziedātāja atklāj, ka efekts ir acīmredzams - viņas auguma formas esot kļuvušas patiesi perfektas.

''Iesaku visiem izmēģināt šos treniņus. Lai gan tas nav lēts prieks, tas ir to vērts. Iepazīšanās nodarbība maksā ap 30 eiro. Amerikā EMS treniņi ir jau ļoti populāri, bet Latvijā pagaidām vienīgā vieta, kur ar to nodarboties, ir veselības studija Kombucha,'' informācijā padalās Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!